limonke tez uwielbiam, ale spośród wielu limonkowych roślin najlepiej sprawuje się u mnie berberys Goldalita i Maria, limonkowe żurawki i trawy mają na razie żółtą kartkę.
Ja też czekam na tego FA, zółty fajnie wygląda, ale z kolor dopasowuje się do pory roku, ja nie lubie żółtego, ale wyjątkowo dopuszczam rudbekkie...a cytrynowy, limonkowy uwielbiam
Aniu, u mnie siedem Umbr podobnych rozmiarów, a ósma dwa razy większa od pozostałych - a kupowane wszystkie takie same były, no i być tu mądry o co chodzi?
Ja kiedyś żółtego nie trawiłam, a teraz już dopuszczam, zastanawiałam się nawet czy na przedpłociu nie wcisnąć żółtych miniaturowych jeżówek Cleopatra, które mnie w zeszłym roku powaliły swym urokiem.
Mogłyby szybciej te FA zakwitac bo ciekawa jestem czy rzeczywiście nimi będą, a u mnie dalej w takiej fazie.
Terenia fajne zestawienie ma Lindsay80.
Tłem są szmaragdy, przed nimi szpaler hortensji, a przed hortkami rozplenice na przemian z jeżówkami Może też tak zrobisz? Gdybym miała miejsce to taką rabatę bym stworzyła
Liliowce piękne masz, róże również
Róża NN może to Jude. Kwiaty ma właśnie takie jak Jude Czy ta róża pachnie, bo Judy pachnie
widziałam i ciekawe czy u nas też są pomyłki :/ ja ma dużo rabat... a żółte kwity tylko na jednej będą rabacie też sie staram nie mieszać zbytnio wielu kolorów
A gdzie te fotki?
Dobrze wiedzieć, że w razie pomyłki sprzedawca chętny do podmiany.
Czy po wygladzie krzaczka, lisci jestem w stanie rozpoznac czy moje nie pomylone, bo jeszcze nie kwitną?