Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 22:23, 15 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Ty to jednak niezmiennie wierna jesteś obranej kolorystyce, u mnie z tym gorzej

Widziałam dziś pierwszą gotową poduchę, jednak druga krawcowa zaczęła mi to już wczoraj szyć.
o to duperr. A jak malowanie? Wiesz cos? Ja to malarnie kocham bo dziala cuda.spaw jest brzydki,po zeszlifowaniu znosny, a po malowaniu piekny
Tu ma być ogród :) 22:22, 15 lip 2016

Do góry
Agania napisał(a)

Ja też czekam na tego FA, zółty fajnie wygląda, ale z kolor dopasowuje się do pory roku, ja nie lubie żółtego, ale wyjątkowo dopuszczam rudbekkie...a cytrynowy, limonkowy uwielbiam

limonke tez uwielbiam, ale spośród wielu limonkowych roślin najlepiej sprawuje się u mnie berberys Goldalita i Maria, limonkowe żurawki i trawy mają na razie żółtą kartkę.
Tu ma być ogród :) 22:12, 15 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Kucze choc kolor nie dla mnie (ale bardzo ladne) musialam sobie choc wygooglowac by z obiegu nie wypasc

Ty to jednak niezmiennie wierna jesteś obranej kolorystyce, u mnie z tym gorzej

Widziałam dziś pierwszą gotową poduchę, jednak druga krawcowa zaczęła mi to już wczoraj szyć.
Tu ma być ogród :) 22:09, 15 lip 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
może Aloha ? mnie się podoba ale mi nie pasuje

o nie, ja już w tym roku nic nie kupuje

Wyoglądałam dziś białe zawilce jesienne i u mnie Honorine Jobert również całe zapączkowane, tylko Whirlwind jeszcze nie.
Moja codzienność - ogród Oli 21:43, 15 lip 2016

Do góry
wow, ile jeżówek!
Ładne sadzonki, szczególnie te green eyes.
Tu ma być ogród :) 20:44, 15 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Jolu (..)
A wiesz jakie pH ma ziemia w Twoim ogrodzie?

No coś TY, nie mam pojęcia!
Tu ma być ogród :) 20:30, 15 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Ja kiedyś żółtego nie trawiłam, a teraz już dopuszczam, zastanawiałam się nawet czy na przedpłociu nie wcisnąć żółtych miniaturowych jeżówek Cleopatra, które mnie w zeszłym roku powaliły swym urokiem.

Mogłyby szybciej te FA zakwitac bo ciekawa jestem czy rzeczywiście nimi będą, a u mnie dalej w takiej fazie.

Ja też czekam na tego FA, zółty fajnie wygląda, ale z kolor dopasowuje się do pory roku, ja nie lubie żółtego, ale wyjątkowo dopuszczam rudbekkie...a cytrynowy, limonkowy uwielbiam
Tu ma być ogród :) 19:42, 15 lip 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
z żółtych jeżówek polecam leilani - ogromne piękne kwiaty

Znam, piękna, ale bardzo wysoka.
Ogród Ani :) 18:08, 15 lip 2016

Do góry
Aniu, u mnie siedem Umbr podobnych rozmiarów, a ósma dwa razy większa od pozostałych - a kupowane wszystkie takie same były, no i być tu mądry o co chodzi?
Tu ma być ogród :) 15:37, 15 lip 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)

widziałam i ciekawe czy u nas też są pomyłki :/ ja ma dużo rabat... a żółte kwity tylko na jednej będą rabacie też sie staram nie mieszać zbytnio wielu kolorów

Ja kiedyś żółtego nie trawiłam, a teraz już dopuszczam, zastanawiałam się nawet czy na przedpłociu nie wcisnąć żółtych miniaturowych jeżówek Cleopatra, które mnie w zeszłym roku powaliły swym urokiem.

Mogłyby szybciej te FA zakwitac bo ciekawa jestem czy rzeczywiście nimi będą, a u mnie dalej w takiej fazie.

Moje małe królestwo 14:04, 15 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Terenia fajne zestawienie ma Lindsay80.
Tłem są szmaragdy, przed nimi szpaler hortensji, a przed hortkami rozplenice na przemian z jeżówkami Może też tak zrobisz? Gdybym miała miejsce to taką rabatę bym stworzyła

Liliowce piękne masz, róże również

Róża NN może to Jude. Kwiaty ma właśnie takie jak Jude Czy ta róża pachnie, bo Judy pachnie

Terenia pokażesz jeżówki?

muszę koniecznie iść do jej ogrodu i zobaczyć

dziękuję w imieniu liliowców mam 3 kolejne do posadzenia a jeszcze Ewa z ogrodu z kamieniami i futrzakami chce podzielić się ze mną nadwyżkami

Róża NN pięknie pachnie na etykiecie było napisane,że to róża historyczna

jeżówki pokazałam u Ciebie
Moje małe królestwo 13:55, 15 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Tłem są szmaragdy, przed nimi szpaler hortensji, a przed hortkami rozplenice na przemian z jeżówkami Może też tak zrobisz? Gdybym miała miejsce to taką rabatę bym stworzyła
a między hortkami jak jest miejsce można wsadzić jakieś drzewka
Moje małe królestwo 13:48, 15 lip 2016

Do góry

Liliowce piękne masz, róże również

Róża NN może to Jude. Kwiaty ma właśnie takie jak Jude Czy ta róża pachnie, bo Judy pachnie

Terenia pokażesz jeżówki?
Tu ma być ogród :) 08:33, 15 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

to kolorowo będzie, ja staram się trzymać różu i bieli, jedynie pod brzozami trochę odcieni czerwieni i pomarańczu przemyciłam.
Widzisz co Iwonka pisze o FA?

widziałam i ciekawe czy u nas też są pomyłki :/ ja ma dużo rabat... a żółte kwity tylko na jednej będą rabacie też sie staram nie mieszać zbytnio wielu kolorów
Zielonym od linijki - ogród Ivony 22:21, 14 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

A gdzie te fotki?
Dobrze wiedzieć, że w razie pomyłki sprzedawca chętny do podmiany.
Czy po wygladzie krzaczka, lisci jestem w stanie rozpoznac czy moje nie pomylone, bo jeszcze nie kwitną?

Sprzedawca dośle brakujące ilości Poznasz na pewno te bladoróżowe mają dużo jaśniejsze kwiatostany. Po liściach nie ma różnicy zbytnio.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:05, 14 lip 2016

Do góry
Łukasz, bylinowa i jeżówki niesamowite.
Byłoby fajnie jakbyś wszystkie swoje jeżówki popodpisywał
Zielonym od linijki - ogród Ivony 22:00, 14 lip 2016

Do góry
ivo napisał(a)
Zdjęcia jeżówek Trzy okazały się nie być Fatal Attraction ale już uzgodnione z dostawcą i ma dosłać
To jest FA

A gdzie te fotki?
Dobrze wiedzieć, że w razie pomyłki sprzedawca chętny do podmiany.
Czy po wygladzie krzaczka, lisci jestem w stanie rozpoznac czy moje nie pomylone, bo jeszcze nie kwitną?
Tu ma być ogród :) 21:58, 14 lip 2016

Do góry
Basiula napisał(a)
Pewnie że mam

a jakie odmiany masz zaplanowane?
Tu ma być ogród :) 21:57, 14 lip 2016

Do góry
jolka napisał(a)
Super, cieszę się, że jeżówki już rosną Mam nadzieję, że mi wstydu nie przyniosą

Jolu, co najwyżej ja się będę wstydzić jak je zmarnuję - jeszcze raz dziękuję.

A wiesz jakie pH ma ziemia w Twoim ogrodzie?
Tu ma być ogród :) 21:43, 14 lip 2016

Do góry
anabuko1 napisał(a)
Fiu, fiuu Ależ wielkie naparstnice.
A co to za wyjątkowe ??Jakie kolory mają ???

Aniu w zeszłym roku miałam białą i różową, sama jestem ciekawa co wyrośnie z tych siewek.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies