oj ile ja już razy próbowałam, na różne sposoby i telefonem i aparatem z ręki, ze statywu, w automacie z ustawieniami, nici, nigdy nie wyszło jak w realu. Z drugiej stron mnie to nie martwi bo na co dzień sobie widzę jak siedzę na kanapie
Juzia specjalnie dla Ciebie zdjęcie poglądowe z okna bo siąpi, ale na fotach wcale to fajnie nie wygląda. Zależało mi na podświetleni drzew, później podświetlone są jeszcze trawy i hortki
To zapewne z benexa, albo z lidla tylko ze jak ja juz bylam to nie bylo Będę polować jesienią. Ale fanie ze bedziesz u Bożenki, spotkamy sie za tydzien!
pozdrawiam!!
dokładnie, mam podświetlony ogród od ubiegłego roku i nie jestem wstanie zrobić zdjęć które pokazywałyby efekt, strasznie to trudne a próbowałam już wiele razy na rózny sposób i różnymi aparatami. Lubię te światłocienie, które u mnie uruchamiają się automatycznie.
dziewczyny pisały, że w cieniu kwiaty nie są takie okazałe... nie wiem bo u mnie póki co raczej słonecznie na rabatach. jednego serba mam też w plecach vanilek, ale tam też słonecznie