Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:57, 09 lip 2014

Do góry
Mocno falbanisty żółtek Gaudy Gaudy

Bracia siewki

Siewka

Siewka

I na koniec widok frontu... a kwitną tylką 4 lilie, jakieś 20 czeka
Uwielbiam ten okres w ogrodzie.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:52, 09 lip 2014

Do góry
O cie kurde że się tak wypowiem... Cudne Luki, cudne.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:51, 09 lip 2014

Do góry
Reszta dzisiejszego kwitnienia

Magic Lake

Bracia Exotic Treasure

Lori Goldstone

Z dedykacją dla Ani fiolet z zielonym okiem (bardziej zielone na żywo )
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:46, 09 lip 2014

Do góry
Wracamy do mojego przynudzania.

Ojj piękny dzień dla liliowców, zakwitły długo wyczekiwane nowości... jestem wręcz zachwycony i wyglądają duuużo lepiej niż się spodziewałem

Tricked Out

Alexa Kathrynew

Ginny Mircheall na zdjęciu nie widać jego piękna... kilka kolorów, a mimo to bardzo delikatny

All About You cudowny
Kwiatowy ogródek Monteverde 09:38, 09 lip 2014

Do góry
Z ogromną przyjemnością podziwiam takie ilości kwiecia w szczególności lile.
Moja "przyziemna" :) pasja 09:32, 09 lip 2014

Do góry
Nie wiem co chcesz od rabaty bo wygląda świetnie ale jak chcesz zmieniać to zmieniaj, ja protestować nie będę bo przecież każda zmiana to krok do perfekcji ale mimo wszystko bym zostawił, ewentualnie za żurawki w trawki wsadził jakiś pasek letnich kwiatuchów... może jakieś niskie jeżówki, albo margaretki białe. Ja to w doradzaniu za dobry nie jestem gdyby co
Moja codzienność - ogród Oli 09:27, 09 lip 2014

Do góry
"Małe bo małe" ale ty chyba wiesz co będzie za rok, a nie mówie już za dwa lata... po drodze na pewno dojdą jeszcze jakieś rośliny i z uporządkowanego posadzonego w linijke ogrodu zrobi się jeszcze leszpy geometryczny busz Czyściutko i elegancko bardzo mi się podoba.
O warzywniku już pisałem... dla mnie wzór do naśladowania, a dokładnie skopiowania w przyszłości
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:59, 08 lip 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Miałem tyle napisać.. długiego mądrego posta, ale jednak tylko się poskarże... Aniu to wszystko przez Ciebie!!

Stało się i zachorowałem na jeżówki... gdzie ja mam je niby sadzić... a jak cięzko było dzisiaj wybrać skromne dwie spośród kilkudziesięciu odmian... no jak żyć
Ile ja dzisiaj piękności widziałem... szukam miejsca, a na przyszłościowej bylinówce jeżówki będą miały honorowe miejsce

Ja przez Ankę najpierw zachorowałam na krokusy, potem na floksy, jeżówki... Ciekawe co jeszcze dzieki Malej Mi posadzę
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:14, 08 lip 2014

Do góry
Miałem tyle napisać.. długiego mądrego posta, ale jednak tylko się poskarże... Aniu to wszystko przez Ciebie!!

Stało się i zachorowałem na jeżówki... gdzie ja mam je niby sadzić... a jak cięzko było dzisiaj wybrać skromne dwie spośród kilkudziesięciu odmian... no jak żyć
Ile ja dzisiaj piękności widziałem... szukam miejsca, a na przyszłościowej bylinówce jeżówki będą miały honorowe miejsce
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:03, 08 lip 2014

Do góry
Beato a pamiętam to odmiana Strawberry Shortcake. Pięknie się prezentowała w takiej ilości.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:57, 08 lip 2014

Do góry
Luki napisał(a)

A te jak się nazywają? pamietasz może?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:56, 08 lip 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Olu już przepadłem dwie przywędrowały ze mną.
Oto jedna z nich

o matulu jaka cudna kocham różowe !
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:55, 08 lip 2014

Do góry
Olu już przepadłem dwie przywędrowały ze mną.
Oto jedna z nich
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:54, 08 lip 2014

Do góry
Marto mam jeszcze kawałek niezagospodarowany, ale musi poczekać na opóźniającą się budowe kanalizacji, ale tyle cudowności u siebie nie zmieszcze
Nie wiem co by na to powiat gdybym sobie droge przywłaszczył

Violu moge sobie tylko pomarzyć o takim skupsiku roślin jednej odmiany... ogród miałby może z 10 roślin
Nie lubie piłki nożnej, ale nie zaprzecze, że Brazylia bardzo mnie rozczarowała

Gosiu i to najlepiej rozciągliwe w każdą strone i powinny to samie wiedzieć kiedy chcemy coś dosadzić to myk metr w lewo, myj metr w prawo
Miałem dzisiaj nielada problem wybrać sobie 2 z kilkudziesięciu odmian jeżówek
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:48, 08 lip 2014

Do góry

A to tylko część cudności
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:18, 08 lip 2014

Do góry

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:07, 08 lip 2014

Do góry
Dzisiaj dla odmiany kilka fotek nie z mojego ogrodu
Odwiedziłem dzisiaj moją ulubioną szkółke i zachorowałem jednak na jeżówki, zdjęcia zrobiłem w ogrodzie na terenie szkółki

Jeżówkowy las dopiero zbierał się do kwitnienia.

Hot Papaya dla Kindzi

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:58, 08 lip 2014

Do góry
Aniu jutro wkleje sporo nowych liliowców sam jestem ciekaw jak będą wyglądać w rzeczywistości. Na czytanie szkoda czasu bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje
A do Wojsławic jednak nie jade, dojazd to jeden koszt, a rośliny tam zgromadzone to drugi koszt i ogromne niebezpieczeństwo, a kiermasz jest podobno zacny

Kasiu nie wiem czy moje klony byłyby bezpieczne dla ludzkości

Agato czyli dwa klony zamówione... ojj mogłoby to być niebezpieczne

Czyste i równiutke jest bo zdjęcia robie p sprzątanie, a fotki nie pokazjuą wielu mankamentów

We wspomnianej sprawie wszystko już w porządku, a za gratulacje dziękuje... poszło wyjątkowo gładko

Agnieszko dziękuje, ja też ciągle do Ciebie zaglądam, ale mało ostatnio pisze
No i dziękuje za pochwały
Żurawka - Heuchera 14:00, 08 lip 2014

Do góry
Dziewczyny spokojnie, w drugim sezonie będą dawać sobie radę - pozwólcie roślinkom na zaaklimatyzowanie się. Luki potwierdza to co pisałam wcześniej - młode sadzonki się przypalają, ale starsze już nie. |Cierpliwości!

a czy będą takie limonkowe czy bardziej żółte?

Jakie macie doświadczenia z apple crisp. Widziałam dziś na żywo - ładniutka
Żurawka - Heuchera 11:14, 08 lip 2014

Do góry
Dziewczyny spokojnie, w drugim sezonie będą dawać sobie radę - pozwólcie roślinkom na zaaklimatyzowanie się. Luki potwierdza to co pisałam wcześniej - młode sadzonki się przypalają, ale starsze już nie. |Cierpliwości!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies