Melduję, że białe prymulki posadzone Wilczomlecz czeka na miejscówkę. Ma piękny kolor, chciałabym go więcej wprowadzić, tylko muszę przemyśleć gdzie...
Odrabiam zaległości na forum. Patrzę, że pisałyśmy o tulipanach... Mam troszkę zdjęć z wiosny, ale tulipanowy spam w lipcu?!
Tak jak pisała Anitka u siebie, trochę to szalone, ale co tam, coś wrzucę
Tak się zmieniały kolory tulipanów w moim ulubionym zakątku...
Przeglądam fotki i chyba wieczorem wrzucę więcej tej mojej wiosny Na prawdę ładna była.
Agatko piękne zdjęcia, uwielbiam twoje kadry
Mobilizuj się częściej na urlopie
Igunia słodziak, chrzest był chyba w niedzielę?
Ależ masz fajnie z wnuczkami. Ogromna radość!!! Cieszę się razem z Wami, że Rodzinka się powiększa. Była Agunia i Tomek a teraz jeszcze czwóreczka do kochania
Super, że eMuś chwycił za aparat, ślicznie wyglądasz, kocham takie stylówki. Zacytuję moje ulubione
Ja też się cieszę Ula, było tak fajnie Relację czytałaś u Madzi, uśmiałyśmy się z Kasią w drodze powrotnej, w sumie jadąc do Madzi też
Dziś Anitka z Sylwią szaleją na wycieczce, może i tobie uda się z dziewczynami zobaczyć
Mam dla nich listę zakupów A poprzednie jeszcze nie wszystkie posadzone. Doniczkowe zbieractwo mnie opętało
Zbiornik mamy zakopany, fajnie się podlewa Wokół wszystko rozbabrane. Mam jakieś zdjęcia, w wolnej chwili wrzucę.
Szkodników trochę się nazbierało. Mam jeszcze duży problem z klonem. Tym na rabacie przy altanie.
Pod koniec lata jedna gałązka straciła liście... Poza tym klon czarował i jesienią ładnie się wybarwił.
Z wiosną nie obudziła się jedna odnoga z trzech.
Obcięliśmy wszystkie martwe pędy, trochę tego było, jedna trzecia drzewka zniknęła.
Ta część u podstawy nie wygląda źle, nie ma w przekroju żadnych oznak werticyliozy.
Jedna gałązka z kilku budzi lekki niepokój... Nie wiem, czy te słoje o czymś świadczą?