Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Przerwa na kawę... 17:57, 27 sie 2016

Do góry
wiem..i tak najlepiej na zywo zobaczyc. chce poszukać, poczytać o odmianach w takich kolorze żebym wiedziala mniej więcej co kupic jak będę na święcie róż
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 17:52, 27 sie 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
To ja zdążę z Ania pergolową mieć busz do 40 w ogrodzie Ciągle jednak bliżej mi do 3 z przodu

mamy więcej czasu zeby uzbierać kasę na podróż
Ogród z pergolą 17:49, 27 sie 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
Zgubiłam się gdzieś na O. i do Cię dawno nie zaglądałam a widziałam że fajne zakupy zrobiłaś Macham!

hej Aga
odmachuje
Ogród z pergolą 17:47, 27 sie 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
A co to za nowy nabytek rózany?

to prezent od Kasya, przywiozła mi ją 2 tygodnie temu jak u mnie była z wizytą. no name..
Ogród z pergolą 17:46, 27 sie 2016

Do góry
hindsight napisał(a)
A były już fotki świdośliw?

byly po zakupie i po wsadzeniu, niedługo będę żwirem pod nimi wysypywać to zrobię nowe. muszę tylko po ekobordy w tygodniu podjechać
tu po zakupie
Doświadczalnia bylinowo-różana 09:47, 27 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Iwona dasz linka gdzie zamówić ten katalog?

Ja zamawiam tu
http://www.davidaustinroses.com/german/Cat.asp?Theme=
W Kruklandii 22:48, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Juzia tradescent rzyma kwiat czy śmieci?

Ja nie wiem co znaczy trzyma kwiat..... u mnie wszystkie róże prędzej czy później śmiecą
No może oprócz The Fairy

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:13, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

o bosze...i teraz co mam zrobić, zatyrać M niech mi jeszcze darni zdejmie czy na wiosnę?
taka sama cena i doniczka?

Ojej, biedny eM... A musisz zdejmować? Czarna folia budowlana, albo zwykle worki po korze, na to obciążenie, może być gruba warstwa skoszonej trawy (u mnie były cegły i kamienie) i po 2 tygodniach trawa nie żyje, a rozkładające się liście i korzenie wspaniale użyźniają glebę. Można więc wykopać tylko dziury na przyszłej rabacie.

Była już odpowiedź na zagadkę? To jakieś strąki?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 19:55, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

o bosze...i teraz co mam zrobić, .....

zapytac eMa co robic

(nie wiem czy sa te mniejsze czy wieksze)
Od nowa ... na przekór wszystkim 17:58, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Iwona podglądam i kibicuję podziwiam Cię za to kopanie..jesteś wielka !
wybrałaś juz jakąś wersje linii rabat?
oj tam wielka no dobra może trochę za duża jeszcze nic nie zdecydowałam jednego co jestem pewna to proste linie. Czekam na powrót męża, bo może będę musiała przyspieszyć z podjęciem decyzji
Rododendronowy ogród II. 16:56, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Bożenko nie gniewasz się na mnie o to ciasto?
dziekuję za miłe popołudnie, chciałabym mieszkać bliżej Ciebie częściej bym Cię odwiedzała

Prawde mówiac wolałabym uniknąc tego pokazywania, ale co mam zrobic jak juz się stało. Nie gniewam sie na Ciebie bo to w końcu drobiazg i miło mi że chciałabys mnie częsciej odwiedzac. Zapraszam przy kazdej okazji , ciasto zawsze jest jak nie własnie pieczone to mrożone, a dzis piekę dwa ciasta czekoladoweBuziaki.
Przerwa na kawę... 15:18, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Iwona super prezent tez bym taki chciała
pokażesz ich propozycje zdrowym bordziaków?

Masz jakieś preferencje co do wymiarów czy po prostu musi być bordo? Ania ty zdajesz sobie sprawę, że z tym bordo to często umowna sprawa jest i bardziej w ciemny róż mogą w pewnych warunkach wpadać?
Tu ma być ogród :) 14:30, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
hej Edyta fajnie że wszystko się pomyślnie skończyło
ja tez ukorzeniałam hortki i z doświadczenia tez polecam od razu do ziemi włozyc, sposob z wodą u mnie nie wypalił. na wiosne chciałabym Diamantino sobie rozmnożyć. Tylko ja z przesadzeniem tych patyków poczekam do wiosny bo Bozga pisała ze lepeij poczekac czy zimę przezyją. Ty nam sprawdzisz co się dzieje przesadzając teraz
p.s.śliczne fotki ogrodu

Dziękuję za życzliwość

Jakby mi miały padnąć te hortki, to mam na podmianę, tamte potrzymam do wiosny bez żadnego ruszania.
Choć jak tak dziś patrzę to na 7 posadzonych wczoraj sadzonek tylko jedna lekko oklapła, pozostałe nie odnotowały zmiany miejsca.
Jak obsadzę całą rabatę to popryskam Asahi, żeby się lepiej rośliny ukorzeniały.
Ogród Ani :) 14:26, 26 sie 2016

Do góry
Gratki piękna Anno !
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 14:20, 26 sie 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

mieli

o bosze...i teraz co mam zrobić, zatyrać M niech mi jeszcze darni zdejmie czy na wiosnę?
taka sama cena i doniczka?
Doświadczalnia bylinowo-różana 13:00, 26 sie 2016

Do góry
inka74 napisał(a)
Artemis sypie a za tym nie przepadam. A że kwitnie w dużej ilości to i płatków dużo. I te okazy co w sklepach widziałam nie zachęcały do zakupu. Jakieś rozlazłe. A z netu jakoś nie lubię kupować...
Zamówiłam katalog na stronie Austina, ciekawe czy przyślą...

Iwona dasz linka gdzie zamówić ten katalog?
Ogród z pergolą 12:58, 26 sie 2016

Do góry
Aniu fajnie ze wpadłaś, biegnij dalej

Paulina realizuję pomysł ze świdośliwami, posadziłam 3szt i teraz obsadzam resztę będzie biało i pewnie tez limonkowo bo białych fajnych roslin, ładnie wyglądających poza sezonem też jak na lekarstwo. ale spoko, będzie dobrze
posadziłam rozchodnika, kostrzewe, bergenie, czyśćca i szałwie. czekam jak M zdejmie darń bo mam jeszcze do posadzenia kolominte, bylice i kocimietkę
Tu ma być ogród :) 12:52, 26 sie 2016

Do góry
hej Edyta fajnie że wszystko się pomyślnie skończyło
ja tez ukorzeniałam hortki i z doświadczenia tez polecam od razu do ziemi włozyc, sposob z wodą u mnie nie wypalił. na wiosne chciałabym Diamantino sobie rozmnożyć. Tylko ja z przesadzeniem tych patyków poczekam do wiosny bo Bozga pisała ze lepeij poczekac czy zimę przezyją. Ty nam sprawdzisz co się dzieje przesadzając teraz
p.s.śliczne fotki ogrodu
Rododendronowy ogród II. 12:40, 26 sie 2016

Do góry
Bożenko nie gniewasz się na mnie o to ciasto?
dziekuję za miłe popołudnie, chciałabym mieszkać bliżej Ciebie częściej bym Cię odwiedzała
Ogród i co dalej 10:16, 26 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

to jest dokładnie moj pomysł, tylko ja rysowałam kołem a ty ołówkiem.

Dopsze... Aniu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies