Moje niektóre też tak mają, ale wydaje mi się że galazki są długie, cienkie a liście duże. Widać, że moje mają dużo młodych jaśniejszych lisci. Dużo i szybko przyrosły i może dlatego.
Cześć,
wysiałem na wiosnę trochę platanów i zastanawiam się powoli jak z nimi postąpić zimą, czy macie może jakieś porady ? raczej za wcześnie na docelowe stanowisko ? czy przezimować je np wkopane w doniczkach i przykryte przez zimę w ogródku?
Zabrałam spod sosenek niedawno kupione żywotniki Anniek, bo nie było ich widać zza traw.
Posadziłam w skrzynkach
Coś by się obok zmieściło, np. jakieś małe trawy, tylko nie wiem, czy dadzą radę w kwaśnej ziemi.
Mam taki kwiatek i nie wiem, co to.
Niee, nieduży U mnie derenie rosną jak burza, więc rok, dwa i będzie grubasek. Przy okazji zmiany, zmiany. Oczywiście rozwalona przy okazji rura od nawodnienia, jak zwykle...
O w mordę! Ania ani trochę nie przesadzała jak opisywała Twojego Leosia coś wspaniałego jak Ty to zrobiłaś? Nie myślałam, że on może w ogóle takie rozmiary osiągać naparstnice też potwory wyrosły
Psina jest tak piękna, że ojej.. rozpływam się.. ta rasa jest taka dostojna, cudo!!
Przypomnisz nazwę tego bodziszka?
Powiem Ci, że niektóre foty to bardzo mi Izowy ogród przypominają..choćby ta: