Nie wiem jak Ci to powiedzieć... Tak się zarzekałam, że koniec z jajami a dzisiaj co zrobiłam rano?
Pojechałam po balony
Oczywiście trochę poeksperymentowałam...Kilka jajek do wyrzucenia było ale najładniejsze wyszły z dużej ilości mocno gęstego gipsu.
Bez trzymania pod wodą lipa
Było w połowie dnia trochę takich białych smug, ale generalnie błękit królował.
Jutro pewni będę się błąkać znów z taczką i szpadlem. Może resztę sznurków rozciągnę, aby placyk wyznaczyć. Może pozbieram resztki Gracków, choć to mnie wkurza, taka dziobanina .
Hmm..., u mnie na jednej rabacie też nie grzeszą urodą. Szczerze to miałam plan na ich częściową eksmisję ale stwierdziłam, że dostaną ostatnią szansę
Idę dalej czytać
Juzia kiedyś pisała, że nie lubi naszego morza za tłumy w sezonie
Ale dziewczyny i chłopaki jest tyle malutkich , przyjemnych miejscowości, których nawet na mapie nie znajdziecie a w sezonie istnieją i można super wypocząć No chyba, ze potrzebujecie 10 sklepów, lodziarnie, stragany z pierdółkami
ostatnio u Oli pisalam.ze.uzywam podwojnych rekawiczek.nie z uwagi na paznokcie a na skore dloni.wiec mi nic nie wchodzi.
U mnie zel plus hybryda do godziny,sama hybryda ok 40min.kiedys bylo to dla mnie niewyobrazalne znalezc ten czas.a teraz jade nawet z mlodsza corka i nie ma problemu.umawiam sie zawsze z wyprzedzeniem i juz.
Wczoraj była próba, ale pękło, dziś to mi kręgosłup pęka po całodziennej akcji ogród - zostawię sobie jajkowanie na weekend, do soboty pogoda u nas ma być więc chcę podziałać jak najwięcej.
Ok, Zrozumiałam. Czyli najpierw żel, póżniej hybryda.
A co z szorowaniem paznokci? Mimo, że używam rękawiczek w ogrodzie to i tak zawsze gdzieś ta ziemia wejdzie pod paznokcie.
I tak średnio ile czasu zajmuje takie uzupełnianie?