Masz fajny domek, chcesz tworzyć ogród nowoczesno-romantyczny więc zapewniam, że sporo ludzi do Ciebie zajży z dobrym słowem
Umieść swój ogród na mapie ogrodów, zobacz jest kilka zarejestrowanych osób w okolicy
Zeta te -3 korzeniom w donicach raczej nie zaszkodzi, właśnie te nowe przyrosty są zagrożone. Ten przymrozek przecież trwa 2-3 godziny nie dłużej... nie wiem co hortkami, nie mam pojęcia. ale one póki co jeszcze pąków nie mają (bukietowe) więc chyba nie będzie problemu...
Hodowli nie mam ale przy okazji przesadzania odcięłam ukorzenione gałązki i było kilka krzaczków. Wszystkie poza jednym rozdałam , ten miał zostac dla mnie ale jak nie mozesz nigdzie kupic to Ci dam.
Tak wszystko pięknie rośnie nienawidzę tych przymrozków ...sałatę mi trafił szlag ....dzisiaj śmigam kupić następną
Ale co tam sałata ....Madżen mnie tez pocieszyła że boksy dadzą radę....tylko cholender cisy w donicach jeszcze nie wysadzone zostawiłam na zewnątrz hmmmmm
To tak sobie myślę ...teraz w ogrodniczych straty intrzeba będzie uważać co się kupuje
A jak sprawa haortensji myślisz że jak je liznął mróz to zakwitną