Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

ana_art 09:40, 06 maj 2014

Zielona napisał(a)
Zetka... melduję, że podglądam. Nie piszę, ale czytam Buksikowe obwódki właśnie z tego powodu mnie zastanawiają... Przychodzi moment, w którym zasłaniają jednak to, co tuż za nimi... Ciekawe, czy da się stale utrzymać je na pożądanej wysokości... Jak długo rośnie ta, którą pokazałaś, a która już zasłania widok?
da się, przycinasz na taką wysokość jak zawsze chcesz i już, przecież na całym świecie w ten sposób ryzują bukszpany
Zeta 15:25, 06 maj 2014

Zielona napisał(a)
Zetka... melduję, że podglądam. Nie piszę, ale czytam Buksikowe obwódki właśnie z tego powodu mnie zastanawiają... Przychodzi moment, w którym zasłaniają jednak to, co tuż za nimi... Ciekawe, czy da się stale utrzymać je na pożądanej wysokości... Jak długo rośnie ta, którą pokazałaś, a która już zasłania widok?

Obwódki ma trzy lata ale kupiona jako spore buksiki i gęsto posadzona
Zeta 15:26, 06 maj 2014

Juzia_G napisał(a)

Oooo...a daj namiar z łaski swojej

Jeszcze ich nie dostałam więc nie polecam ....ale jak przyjdą ładne to dam namiar na priv
Madzenka 18:08, 06 maj 2014

ana_art napisał(a)
da się, przycinasz na taką wysokość jak zawsze chcesz i już, przecież na całym świecie w ten sposób ryzują bukszpany

A jak chcesz aby podrosły zamiast lawendy wsadzasz werbenę
Zielona 21:28, 06 maj 2014

To mnie pocieszyłyście obwódkowo. Dzięki
Magda70 21:12, 07 maj 2014

Zeta napisał(a)
Mam takich kilkanaście sztuk......wysłałam Żona po sześć kupił wszystkie jakie facet miał.....powiedział że zawsze mi soś później brakuje i nie będzie jeździć drugi raz hahahah no i co z tym zrobić teraz .....chyba dokupię trochę hektarów hahahahahah:-
)

Dobre!!! Ha ha ha ha
Magda70 21:14, 07 maj 2014

Zeta napisał(a)
Tacy to żołnierze stoją u mnie na podjeździe hahah i co z tym fantem wymodzić??

I jeszcze takich dwóch.

Tych cisowych żołnierzy to bym przygarnęła chętnie....szukam i u nas znaleźć nie mogę
Zeta 22:12, 07 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Tych cisowych żołnierzy to bym przygarnęła chętnie....szukam i u nas znaleźć nie mogę

Madzia to niechcący fartem się trafiło hihi bukszpany tez ....u nas marnie z takimi stożkami i kuleczkami....a mi się trafiło na totalnej wsi w jakiejś szkółce......na końcu swiata ....ludzie nie kupowali buksików bo nie wiedzieli co to jest ....jak kupowałam je to jakaś baba pytała czy to kwitnie......ja mówię że nie ....a ona ....łeeeee....jak nie kwitnie to ja nie biorę hahaha niezły czad myślałam że jaja sobie robi
Jagodaa 20:51, 08 maj 2014

Nie ma fotek.... a jutro będą?
mira 21:02, 08 maj 2014

Pospacerowałam sobie u Ciebie pośród drzew i złapałam oddech od mojej ciasnoty - piękna Twoja przestrzeń
a z wojskiem masz teraz robótkę