I ciągle mi mało róż Lilie też kocham bardzo Liliowca nie mam ani jednego. Dużo miejsca zajmuje
Trochę leniuchowałam, trochę pracowałam, tablety wsuwam, dobrze jest
Właśnie gdzieś mi się majaczyło to zdjęcie, tylko nie pamiętałam gdzie było...dzięki Sebuś
Bardzo mi się podobają takie czerwoniaste berberysy i kombinuję jak je tam wsadzić...tam żółto-zielone bardziej...żeby rozjaśnić...
Róże piękne, ale dla mnie nie wszystkie, dwie mam takie, które nie zachwycają zupełnie, chociaż pojedyncze kwiaty są niezłe. Jak znajdę Williama Morrisa, wymienię
Lilie to druga moja miłość
Nie mam jeszcze róż z patyczka, dopiero spróbuję. Wiem, że dziewczyny ukorzeniały, Dzidka ma chyba starsze okazy. Napisała też, że nie ma odrostów korzeniowych, tzw. dziczków, to jest istotne. A z zimą różnie bywa, jak będzie mroźna to wylatują i te na podkładkach.
Zaczynają lilie, ale spodziewałam się większych kwiatów, coś drobne są.
Kasiunia było bosko Poznałam Danusię i mnóstwo nowych ludzi i nawet Jola ze Szczecina była
Jutro Bolestraszyce i Przemyśl Twoje lilie cudne. Wiem że ty nie całkiem ale ja zakochałam się w nostalgii Pozdrowienia z Rzeszowa
Moją krzewuszkę co roku tnę i dlatego taka drobna, bo u rodziców niecięta wsadzana w tym samym czasie jest bardzo duża, ale ma mniej kwiatów, więc może cięcie ma wpływ?
Żurawki ze zdjęcia: zielona to żuraweczka Kimono, a te dwie to żurawka Kira Purple Rain (jako taką ją kupiłam, ale zdjęcia z netu nie zgadzają się z moją, więc pod znakiem zapytania, choć Łukasz też ma taką z ta samą nazwą) oraz żurawka Georgia Plum. Lilie to Lollypop (dobrze, że o nią spytałaś, bo nie mam jej w swoim kapowniku )
Ewelinka, ale soczyste zdjęcia.
Krzewuszka nawet z małą ilościa kwiatów zachwyca!
Moja drugi rok z rzedu ma po kilka kwiatów, a krzak dwa razy większy od twojego, dlatego się z nią żegnam.
Marta jakie piękne foty ,bardzo ładne ujęcia , hosty na tle żywopłotu wygląda super ,a bukszpany wspaniałe ,piękne lilie i róże bardzo ujęły mnie Twoje zdjęcia ,super fotograf z Ciebie pozdrawiam weekendowo