Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 21:04, 22 cze 2014

Kasya napisał(a)

a ja sie jeszcze nie witalam ?

bo podgladam od dawna...

Przebiegłam szybciutko po Twoim ogrodzie i warzywka podziwiałam. Ale obiecuję, zatrzymam się na dłużej
asiach 21:15, 22 cze 2014

Witaj Basiu!
Czereśniami się poczęstowałam dziękuję pyszne
Lilie, hortensje przepiękne
Pozdrawiam ciepło
boguslawa_ma... 21:15, 22 cze 2014

Basiu cieszę się że złocień ci zakwitł,ale chyba malutki.
Czytam że u ciebie padało a u mnie sucho ,pare kropel dzis spadło.
A czereśnie pychotka
Ivvvona 22:02, 22 cze 2014

Uwielbiam czereśnie, dziękuję A kwiecia u Ciebie jak w pełni lata, śliczne lilie, moje dopiero dwie raczyły zakwitnąć.
Kasiek 22:22, 22 cze 2014

Zdjecia ciemiernika niesamowite... a czeresnie...moja milosc, uwielbiam je, koffam i moglabym je jesc przez 24 na dobe
barbara_kraj... 23:50, 22 cze 2014

Asia, Bogusia, Iwonka, Kasia - któż nie lubi czereśni? Gdyby tak było, nie byłyby takie drogie

A czereśnie są wyjątkowo zdrowe. Regulują żołądek, usuwają fermentację gnilną, usuwają zalegające toksyny z organizmu i regulują poziom płynów.
2-3 dniowa dieta z czereśni wymiecie z organizmu wszelkie śmiecie, odtruje, poprawi trawienie i odchudzi. Bo jedna czereśnia to tylko 5 kcal!
Czereśnie zawierają dużo węglowodanów, głównie fruktozy i glukozy a zawartość sacharozy jest wyjątkowo niska.
Zawarte w nich witaminy i przeciwutleniacze działają odmładzająco. Czereśnie mają wiele związków mineralnych takich jak: potas, fosfor, wapń, magnez, siarka, chlor, sód, cynk, mangan, żelazo, miedź, czy jod. Czereśnie są bogate w witaminy C, A, PP oraz witaminy z grupy B (B1, B2, B5, B6, B12).
Są doskonałym surowcem na nalewkę - czereśniówkę
Dzidka 23:55, 22 cze 2014

Moja dieta w takim razie trwa za długo.
Mimo niskiej kaloryczności czereśni, moja waga, pokazuje coraz większe wartości.
Kasiek 00:08, 23 cze 2014

Kus dalej, kus
barbara_kraj... 00:36, 23 cze 2014

Dzidka napisał(a)
Moja dieta w takim razie trwa za długo.
Mimo niskiej kaloryczności czereśni, moja waga, pokazuje coraz większe wartości.

Hahaha! Dzidko, obwiniasz Bogu ducha winne czereśnie
asiach 00:44, 23 cze 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Asia, Bogusia, Iwonka, Kasia - któż nie lubi czereśni? Gdyby tak było, nie byłyby takie drogie

A czereśnie są wyjątkowo zdrowe. Regulują żołądek, usuwają fermentację gnilną, usuwają zalegające toksyny z organizmu i regulują poziom płynów.
2-3 dniowa dieta z czereśni wymiecie z organizmu wszelkie śmiecie, odtruje, poprawi trawienie i odchudzi. Bo jedna czereśnia to tylko 5 kcal!
Czereśnie zawierają dużo węglowodanów, głównie fruktozy i glukozy a zawartość sacharozy jest wyjątkowo niska.
Zawarte w nich witaminy i przeciwutleniacze działają odmładzająco. Czereśnie mają wiele związków mineralnych takich jak: potas, fosfor, wapń, magnez, siarka, chlor, sód, cynk, mangan, żelazo, miedź, czy jod. Czereśnie są bogate w witaminy C, A, PP oraz witaminy z grupy B (B1, B2, B5, B6, B12).
Są doskonałym surowcem na nalewkę - czereśniówkę

Basiu teoretycznie to ja jestem z kcal i diet przygotowana gorzej z praktyką - wdrożyć tą teorię do życia graniczy z cudem. Co do kcal czereśni to wiem, że czereśni , winogron i bananów lepiej unikać. Jka to takie zdrowej i dobre = niech ktoś mi powie jak to robi - ja nie potrafię hi hi hi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies