Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Minimalizm z odrobiną romantyczności 22:56, 05 maj 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)

E tam nieskromnie...
Przystojniak jak się patrzy! Szkoda, że moja koza o 7 lat starsza, to bym sobie zaklepała
Ale Ty tam masz jeszcze jakiegoś 17latka, to w ciemno zaklepuję, moja też 5 dni temu skończyła 17 lat
mój za 4 dni kończy 17 lat, też niezłe ciacho
Minimalizm z odrobiną romantyczności 22:54, 05 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

usmiałam się, wiesz, ze to żart, ale nieskromnie powiem że jest śliczny

E tam nieskromnie...
Przystojniak jak się patrzy! Szkoda, że moja koza o 7 lat starsza, to bym sobie zaklepała
Ale Ty tam masz jeszcze jakiegoś 17latka, to w ciemno zaklepuję, moja też 5 dni temu skończyła 17 lat
Minimalizm z odrobiną romantyczności 22:52, 05 maj 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)
tu mają być limki z grackami, przed żywopłot bkszpanowy.
na rogu pod oknem 3 stożki podsadzone trawami, za nimi limki

Oj, krzywa ta kula z tej strony...

Pod ścianą, w róg szukam dużego stożka, myślałam nawet o grabie strzyżonym, ale wolałabym coś zimozielonego.
Obok kula na nodze i duży bukszpan z rogu domu, tam mi marnieje, może tu go odratuję. No i mniejsze kulki i trawy

W łezkę zamówiłam już trawy frosted curls jednak, i jak znam życie, to nie będzie mi pasować w tym miejscu...
No cóż, zobaczymy, najwyżej wymienię za jakiś czas

Przytnij tą kulę a ewentualne małe uszczerbki (tam gdzie coś nie pasi) podsadź małymi bukszpanami i ciachnij
Minimalizm z odrobiną romantyczności 22:49, 05 maj 2014

Do góry
Bogda napisał(a)
Zaklepuje Twego Maksymka na zięcia

usmiałam się, wiesz, ze to żart, ale nieskromnie powiem że jest śliczny
Minimalizm z odrobiną romantyczności 22:46, 05 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
albo jej kompa zarekwirowali ot zagwostka.....

To by była masakra...ale może nadrobiłabym prasowanie i kurze duże i kurze małe w domu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:45, 05 maj 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)

Ale w tym Twoim pięknym ogrodzie to i zimą jest fajnie!

nieeee bo ja zimy nie lubię...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:32, 05 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
nieee właśnie Welka mówi że nie jest nudny
ja mam czasami wrażenie że to na co się czeka jest ciekawsze od tego co jest tu i teraz. śmiałam się sama do siebie, że najpierw jest czas krokusów, czas szafirków, czas tulipanów, czas rh (będzie kiedyś) czas czosnków, czas róż, czas kwitnących bylin, czas hortensji, czas traw, czas jeżówek, a potem znowu ziiiiima brrrr ale po zimie jest znowu czas krokusów

Ale w tym Twoim pięknym ogrodzie to i zimą jest fajnie!
Roztoczańskie klimaty 22:27, 05 maj 2014

Do góry
Zeta napisał(a)

Hihih ciekawska?
Część posadzona .....zdjęcia jutro ....a część czeka na wyczyszczenie rabaty..i na Żona bo za granicą...a ja sama z Maksinem więc praca w ogrodzie na drugi plan zeszła
Jutro zdjęcia zrobię ma być ciepło więc na spacerze cosik pstryknę

no cóż począć taka natura
Roztoczańskie klimaty 22:15, 05 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
A buksy posadzone???

Hihih ciekawska?
Część posadzona .....zdjęcia jutro ....a część czeka na wyczyszczenie rabaty..i na Żona bo za granicą...a ja sama z Maksinem więc praca w ogrodzie na drugi plan zeszła
Jutro zdjęcia zrobię ma być ciepło więc na spacerze cosik pstryknę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:05, 05 maj 2014

Do góry
pięknie, chyba dawno nie miałaś tyle tulipanów? Podoba ci się?
Klon palmowy jaki już wybujały, cudnie odbija się na tle zieleni... orliki chyba dość wysokie?
i buk idealnie przycięty....

Powiedz gdzie mogę kupić buki w donicach chciałam zlatie i tricolor minimum 250cm? Byłam u Szmitów i nic nie mieli, może gdzieś w okolicy Warszawy?
Rododendronowy ogród II. 21:51, 05 maj 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Małego mozesz dostac jak przyjedziesz.
a co masz chodowle?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:48, 05 maj 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
O czym Wy mówicie ? Jaki nudny ? To śliczny ogród i zawsze ciekawy.
nieee właśnie Welka mówi że nie jest nudny
ja mam czasami wrażenie że to na co się czeka jest ciekawsze od tego co jest tu i teraz. śmiałam się sama do siebie, że najpierw jest czas krokusów, czas szafirków, czas tulipanów, czas rh (będzie kiedyś) czas czosnków, czas róż, czas kwitnących bylin, czas hortensji, czas traw, czas jeżówek, a potem znowu ziiiiima brrrr ale po zimie jest znowu czas krokusów
Rododendronowy ogród II. 21:32, 05 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko zaraziłam się tym Percy, ale nigdzie go dostać nie mogę.... a po tym co napisałaś tym bardziej żal... prędzej czy później go upoluje

Małego mozesz dostac jak przyjedziesz.
Rododendronowy ogród II. 20:56, 05 maj 2014

Do góry
Bożenko zaraziłam się tym Percy, ale nigdzie go dostać nie mogę.... a po tym co napisałaś tym bardziej żal... prędzej czy później go upoluje
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:53, 05 maj 2014

Do góry
Ania ile Ty tego dobra tam masz.... Jak długo rośnie u Ciebie tulipanowiec? mój posadzony w tamtym roku taki mikry na razie i jeszcze mu na dobitkę liście przymroziło. a tamaryszek... kurcze zawsze mi się podobał, w przedszkolnym ogrodzie rosły.... Irenka ma cudne.
Im więcej czytam i oglądam tym bardziej mi żal tej mojej ciasnoty....
Moje zmagania ogrodowe 20:39, 05 maj 2014

Do góry
dziękuję za miłe słowa i trzymam kciukasy by jednak już nie było takiego mrozu... u nas też podają różnie od 0 nawet do -7 przy gruncie...
też mi przymroziło listki na drzewkach, młode przyrost na cisach, boje się też o miłorzęby...
Rododendronowy ogród II. 20:39, 05 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
jak czytam, że jesteś dobrej myśli to aż cieplej na sercu się robi oby jeszcze to noc przetrzymać bo u nas różne źródła podają różnie. Norweska 0, tvn -1/0 lokalny łomżyński portal -3 do -7...

Dla mnie nie przewiduja mrozu ale jest bardzo zimno więc nigdy nic nie wiadomo. Na razie dam sobie rade z tym co juz sie stało, oczywiście kwitnących azalii prawie nie bedzie ale moze rh zakwitna choc trochę rozwinietych paków też przymarzło a te które kwitły to juz całkiem na straty ale dużo jeszcze zostało później kwitnacych wiec jakoś to bedzie. To u Ciebie moze jeszcze zimno byc. Nawet -1 robi sporo spustoszenia we wrazliwych roślinach. Muszę zajrzec jak Twoje tulipany. Pozdrówka.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:32, 05 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Potopiło weselników Sienkiewicz i Wyspiański No i miłość na czytaniu ze zrozumieniem

miłość trudno czytać ze zrozumieniem
Rododendronowy ogród II. 20:26, 05 maj 2014

Do góry
jak czytam, że jesteś dobrej myśli to aż cieplej na sercu się robi oby jeszcze to noc przetrzymać bo u nas różne źródła podają różnie. Norweska 0, tvn -1/0 lokalny łomżyński portal -3 do -7...
Ogród zmyślony 20:17, 05 maj 2014

Do góry
Madziu jak dobrze, że wróciłaś
te brązowe czupryny zachwycają, lampa na tarasie madżenie, zdradź gdzie kupiłaś i ten kuklik... napisz coś na jego temat.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies