Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Postawić trawkę nad i... 22:29, 04 cze 2014

Do góry
No skrzynki roślin, a tu z fotkami jak z wodą na pustyni
Ogród w skali mikro cz.II 21:27, 04 cze 2014

Do góry
Kasyu,Luki, Elżbietko, Gosiu Joanno , Mirko... Ja Wam bardzo dziękuję za słowa uznania, ale powiem Wam w tajemnicy ,że galoty ( tzn spodnie jak cuś ) tak mi się trzęsły ze strachu , a serducho mi tak waliło ,że byłam chyba bliska zawału ..

Ten wąż zaś ma tyle siły w tym małym ciałku ,że to trudno sobie wyobrazić .. Jak już go trzymałam , to po pierwszym szoku chciał mnie bajsnąć i kręcił się jak wariat ,żeby tylko się do mojej łapy dostać zębiskami .. Ale jakimś cudem złapałam go nieomalźe prawidłowo , czyli dość blisko głowy wiec ugryżć mnie nie dał rady..wcześniej pytałam Taty ( bo on teź aparat niezły ) czy mnie może ugryżć , ale Tata stwierdził ,że to niebolesne raczej wiec juz byłam spokojniejsza ... A wąż czaił się w mojej pięknej drewutni, gdzie jaszczury rezydują i wtedy moja cierpliwość się wyczerpała , noo i się zaczaiłam z powodzeniem
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:45, 04 cze 2014

Do góry
Jak weszłam na forum myślałam że kilka dni poczekam aż ktoś się odezwie.
Doznałam szoku na natychmiastowy odzew Pierwsza była Kindzia którą również jako pierwszą poznałam w realuKasiu to przeznaczenie było

Następna Ola z którą jakoś kontakt się urwał a następny Luki który nie tylko że mnie odwiedził ale natychmiast po programie rozszyfrował że to był mój ogród Łukasz wiesz że jesteś wspaniały Później było coraz fajniej Spotkania Przyjaźnie i upiększanie ogrodu.

Zaraz będzie dalej
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:31, 04 cze 2014

Do góry
No zaznaczyć kolejny wątek to konieczność
Kolorowy ogród na piasku 20:26, 04 cze 2014

Do góry
Podczytuje sobie po cichu wątek od dość dawna i jestem zachwycony Twoimi rabatami. Cienista z hostami rozłożyła mnie na łopatki... coś pięknego.
Liliowce z rozchodnikami to jedno z moich ulubionych połączeń. Zaznaczam i będę śledził teraz na bieżąco
Ogród w skali mikro cz.II 19:09, 04 cze 2014

Do góry
O mamuniu ja bym takiej paskudy nie złapał do ręki, gratuluje no i oczywiście humanitarne wypędzenie należy bardzo pochwalić.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:19, 04 cze 2014

Do góry
Kasiu spokojnie przecież żurawki to i tak jedne z najmniej chorowitych roślin.
Moja Fire chef i Autumn Lives też na słonku, ale brzydko rosną

Agato dziękuje bardzo. Nieskromnie przyznam, że jestem zadowolony z warzywnika i otoczenia, jak oglądam fotki z marca to jeszcze bardziej jestem zadowolony bo prawie nic tu nie było tylko śmieciowisko
Jeżeli chodzi o ten płotek widoczny z lewej strony to jesta baaardzo rustykalny stara zardzewiałą siatka zbrojeniowa... zapora przeciw pieskowa zawsze dwa miesiące musi postać, żeby psiaki przypomniały sobie, że mają tam wstęp wzbroniony.
Z hostowiska w tym roku jestem bardzo zadowolony, po 4 latach od posadzenia małych sadzonek w końcu wyrosły na okazałe kępy. Lilia na pewno azjatycka, jaka odmiana niestety nie wiem, kupowana w ciemno.

Aniu wszystkie późniejsze zdjęcia też z niedzieli . Jak warzywka w końcu wystartują powinno to jakoś wyglądać no i najważniejsze być smaczne, bo przecież po to cała praca
Ogród cioci 15:06, 04 cze 2014

Do góry
Enya bo rudy jest fajny

Asiu już

Luki łobuziaku Dzieki za fale moja miłość
Ogród cioci 15:02, 04 cze 2014

Do góry
... przebijam tysiączek.
Gratulacje
Zamiast kwiatka, coś innego
Ogród cioci 15:01, 04 cze 2014

Do góry
Ja tak troszke niegrzecznie ...
Wilcza Góra 10:57, 04 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Jak ja mogłem przegapić takie fotki z Wilczej nadrobione. Mam nadzieję, że fotki będą częściej bo jest co podziwiać.

pewnie całkiem zapomniałeś, że Wilcza istnieje
a tak na poważnie to dziękuję, ze znalazłeś chwilkę
ogród przebudził się już z zimowego snu i mam plan focić poszczególne części ogrodu w miarę "rozwoju sytuacji"

Wilcza łapa macha i pozdrawia
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:12, 04 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Niedzielny obchód

Za długo nie chodzileś chyba, że dalej też niedzielne warzywniak bardzo fajny jesteś za skromny teraz tylko czekać jak wszystko urośnie, pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:12, 04 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Niedzielny obchód

pięknie! host też masz sporo i dorodne
a te lilie i u mnie już kwitną, mają dużo pąków, ale mam tylko 2 szt. (są widoki na więcej, bo po bokach jakies młode powyłaziły), co to za nazwa ich?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:05, 04 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
...
Na koniec zapleczo-warzywniko-miniszkółka, w sumie do warzywnika temu czemuś daleko, ale powstało z 3 tygodniowym opóźnieniem. Może za miesiąc będzie można nazwać to warzywnikiem

ale mi się podoba! żadne mini, dla mnie maxi!Bomba
ależ mi się podoba obsadzenie bukszpanem i liliowcami, no i widzę też kawałek płotu rustykalnego, i donice z pomidorkami i caaaałą dużą szkółkę doniczkową, naprawdę bez kadzenie Łukasz - jestem w zachwycie
Ogród z łezką 09:39, 04 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ufff przynajmniej w jednym moja wola jest bardzo silna i nawet taki zjawiskowy Alchymist mnie do róż nie przekona, różencje mogę sobie w spokoju podziwiać u innych

I tego to ja zupełnie zrozumieć nie potrafię...
Mój 4 arowy azyl... 09:25, 04 cze 2014

Do góry
Bodziszek z takimi dużymi kwiatami mnie nawet przekonuje ale trzeba jednak sobie powtarzać, że miejsca brak
Targi, a dokładnie wystawa kwiatów, októrą pytałaś u Małej mi jest w Chorzowie od piątku do poniedziałku
Wilcza Góra 09:21, 04 cze 2014

Do góry
Jak ja mogłem przegapić takie fotki z Wilczej nadrobione. Mam nadzieję, że fotki będą częściej bo jest co podziwiać.
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 09:20, 04 cze 2014

Do góry
Wiesz co myśle patrząc na zdjęcia że przynajmniej za dwa lata stwierdzisz, że masz za dużo trawnika i powstanie drugie mniejsze koło ... o ile nie szybciej
Ogród z łezką 09:18, 04 cze 2014

Do góry
Ufff przynajmniej w jednym moja wola jest bardzo silna i nawet taki zjawiskowy Alchymist mnie do róż nie przekona, różencje mogę sobie w spokoju podziwiać u innych
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:17, 04 cze 2014

Do góry
Kurcze porównując z moim liliowcami to dolna półka... ja ten lament przez światłowody i inne kable słysze... i jeszcze kwitnące, no i w sumie nie dziwie się, że najdroższe... przyciągam takie rzeczy niestety telepatycznie i ni jak się tego oduczyć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies