Pies z wyższej półki hihi ... dobre
Na razie poważnych szkód nie odnotowaliśmy ... oprócz tego, że znaczy swój teren, niestety bez wyraźnej logiki, to tu to tam (ma do dyspozycji kuchnię, salon i korytarz
Ciesze się, że Ci się podoba
Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję ... ale sami wiecie jak to jest ... nie dość, że praca, dom, rodzina i ogród to jeszcze pies Chociaż, muszę przyznać, ze nie jest tak źle jak myślałam Tosia mogłaby się wykazać większym zainteresowaniem lekcjami jakie daje jej córka ale i tak nie narzekamy ... wiadomo taki maluch potrzebuje czasu ... ogólnie jest ciekawa światem, żywotna ... no po prostu nie da jej się nie lubić
Dzisiaj nawet udało mi się zrobić temu słodziakowi fotkę
Witam, miło że zajrzałaś - a ja u Ciebie byłam - chyba etapie SS które z tego co pamiętam masz bardzo duże, moje przy twoich to ogryzki no ale ważne żeby i duże i małe rosły zdrowo A u Ciebie było wtedy takie zamieszanie że podczytywałam ale nie wbijałam się wątek
Jesli chodzi o KF wybrałam internetową - niepewną w sumie szkółkę - tak mysle bo od razu w pierwszym roku pojawił się problem właśnie na tych kupnych, więc dziś wybrałabym pewną szkółkę którą widze i wiem jakie rośliny kupuję.
To prawda że KF nie nawoziłam mineralnymi - odrobina kompostu można powiedziec że się nie liczy - ale jedną kępę wiosna miałam mega wielką i dorodną - rosła na oczyszczalni - wnoszę że byłą bardzo dobrze nawieziona z uwagi na te rozsączki - i ta kępa złapała rdzę jako pierwsza.
Witam
Nie wiem jak to sie stało,że dopiero teraz tutaj zawitałam?
Zazdroszczę, że działasz z planem, podoba mi się cała architektura bardzo nowoczesna i te przemyślane nasadzenia, jednorodne, trawy i ŚŚ, które i ja mam od wiosny ... suuuuper jest u Ciebie Też planuję u siebie szpaler trzcinnika KF ... widzę, że u Ciebie ogromny wyrósł!!!!!
Na pewno będę zaglądać