Agania w hodowli stipy szkoliłam się oczywiście z forum
tusiawka dzięki
Tusialaoj ryje i skończyć nie mogę, jak mam wolne to oczywiście leje
Agata nic nie dostałam kupiłam sobie sama florovit , niech sie w nos ugryzą, pasowało by ich obsmarować na fb
w szkółce byłam w tym tygodniu , kupiłam 3 duże berberysy bagatelle i magnolie susan
ojej to najpiękniejszy komplement jaki ostatnio dostałam
Płaskie poduchy z szeroką podstawą są cudne ...byłam u Ciebie po cięciu
nie tnę bukszpanów, tylko niektóre nieznacznie koryguję ...nie sa zbyt rozczochrane dlatego pozostawiam sobie tą przyjemność na czerwiec Pogoda u nas pod psem, więc nie chce ryzykować przypałętania sie jakiegoś grzyba. Lifting niestety idzie jak po grudzie zamówiłam kolejną partię roślin...okazało się, ze te co do tej pory zakupiłam to pikuś...
Trawnik zachwaszczon, z bliska nie wygląda tak pięknie ale będę z tym walczyć no i liczę, że się zagęści. Lawendowy układ też mi się bardzo podoba. Warto słuchać mądrzejszych
Asystentka dziękuje za słowa pochwały
Ten świerk posadzony był na brzegu wjazdu do garażu ... tak głupkowato mieliśmy podwórze urządzone, plac manewrowy i tyle. Potem żal było wycinać bo ładnie rósł i nie było takiej pustki bo i planów ogrodowych sprecyzowanych nie mieliśmy.
Zwierzyniec w domu być musi ale to niestety obowiązek i wielka odpowiedzialność. Nie można pozwolić sobie na chciejstwa tylko realnie podchodzić do tematu. Ja chętnie przygarnęłabym pewnie jeszcze tuzin psów albo i więcej Niestety chcieć a móc to bardzo różne rzeczy Dzieciom trudno to wytłumaczyć, ale fajnie że i tak mają wspólnego czworonoga
Za nazwe tulipków dziękuję, muszę zanotować
PS. Uszka poczchrane
Trawnik tylko na zdjęciach tak idealnie wygląda ale i tak cieszy Dzięki za uznanie
Stanisław był dostojny ajakże
Co łaska Juziu
Kilka kępek chcę wsadzić przy różyczkach z frontu więc bez szaleństwa kochana
Dzięki, że pamiętałaś
To poprosimy i o wnętrzarską próbkę, bo to też bardzo lubimy
Jak przekonywała mnie Malkul przed kilkoma miesiącami ogród powinien być spójny z wnętrzami
A serio, doradziłabym, gdybym tylko potrafiła.