Trawnik zachwaszczon, z bliska nie wygląda tak pięknie ale będę z tym walczyć no i liczę, że się zagęści. Lawendowy układ też mi się bardzo podoba. Warto słuchać mądrzejszych
Asystentka dziękuje za słowa pochwały
Ten świerk posadzony był na brzegu wjazdu do garażu ... tak głupkowato mieliśmy podwórze urządzone, plac manewrowy i tyle. Potem żal było wycinać bo ładnie rósł i nie było takiej pustki bo i planów ogrodowych sprecyzowanych nie mieliśmy.
Zwierzyniec w domu być musi ale to niestety obowiązek i wielka odpowiedzialność. Nie można pozwolić sobie na chciejstwa tylko realnie podchodzić do tematu. Ja chętnie przygarnęłabym pewnie jeszcze tuzin psów albo i więcej Niestety chcieć a móc to bardzo różne rzeczy Dzieciom trudno to wytłumaczyć, ale fajnie że i tak mają wspólnego czworonoga
Za nazwe tulipków dziękuję, muszę zanotować
PS. Uszka poczchrane
Trawnik tylko na zdjęciach tak idealnie wygląda ale i tak cieszy Dzięki za uznanie
Stanisław był dostojny ajakże
Co łaska Juziu
Kilka kępek chcę wsadzić przy różyczkach z frontu więc bez szaleństwa kochana
Dzięki, że pamiętałaś
Tulipanki śliczne, chciałabym mieć takie za rok Dzięki
Piwonie rzeczywiście nie lubią siedzieć głęboko w ziemi, ale nie mówione, podobno nawet jak głęboko to za jakiś czas zakwitną
Jeny Olka, jak ja dawno u Ciebie nie byłam...wstyd. Ogólnie bardzo jestem do tyłu z tyloma wątkami, ze chyba nigdy nie nadrobię. Doba ostatnio za krótka Muszę Cię nawiedzić kochana
Magnolia cieszy każdego dnia, jeszcze nie wszystkie pąki się rozwinęły, będzie ich chyba 9
Napewno nic jej się nie stanie, w najgorszym wypadku nie zakwitnie w tym roku. Jak mus to mus
Księżniczka poczochrana, od razu lepiej
Dzięki Ilonka
Nie wspomniałam, że wczoraj przyszły zamówione jeżówki i hortensja. Od razu posadzone. Teraz zastanawiam się na hortką, ile powinnam ją skrócić? Nad którym oczkiem tnie się Diamantino ktoś wie ?
Teraz wygląda tak:
Ja swoje tnę baaaaaaaardz nisko - nad pierwszym oczkiem - ale już je wyczułam i wiem że tak mogę. Co do tej odmiany to pojęcia zielonego nie mam dlatego pierwszy rok podcięłabym ją nad drugim oczkiem, tak asekuracyjnie ale lepiej spytaj kogoś kto ją ma.
A nie przysłali Ci jej już podciętej??? Ja zawsze dostawałam gotowe.