W koszyku wylądowało siedem białych Wrzosów i czy kapusty do do nic jesiennych
Dodatkowo na wyprzedaży złapałam dwa prosta Shimano jedną proso heavy metal i trzy Hakone O niewiadomym rodowodzie w tym jedna jakaś czerwona wszystko po 5 zł niecałe
Nooo to teraz juz jest, wszędzie mam pełno liści
Cebule juz wsadziłam 300 szt - tyle co planowałam
Jak złapie chwile to wpadnę do Ciebie wieczorkiem
My 3 raz w tym roku wróciliśmy z nad morza Jak zrobie z fotkami top wkleje, na razie zapowiedź
Anetka a w hortensjach planujesz graby to może je powsadzać w szpalerek taki w L? Byłby porzadek i elegancja.
Wyobrazilam sobie to patrząc na 2 foto. Korony tych grabów zasłoniłyby
Dachy domów w oddali.
Dzisiaj przynajmniej nie pada trawy powiazalam aby się nie połamały. Wszystkie Memory kwitną różem 6 szt słoneczna pogoda i będzie biel,silver.
Rosi też piękne są, jedna wysoka na 3 metry, chyba przedobrzylam ziemia dla niej. Jedna dzisiaj dzieliłam i połówkę przesadziłam do uboższej ziemi.
Memory i po prawej zaskakuje bardzo piękny trzcinnik heju du
Chciałabym w przyszłym tygodniu zakończyć tą rabatę. Im częściej patrzę na to miejsce tym bardziej zastanawiam czy świdośliwa w tym akurat miejscu nie wniesie bałaganu. Tłem będą trawy, które już rosną i hortensje, zależy z której strony spojrzeć. Zaczyna mi chodzić po głowie coś innego ładnego na pniu lub klon limonkowy lub Orange Dream. Na ŚŚ jeszcze znalazlabym miejsce gdzie indziej. Po prawej stronie w szpalerze hortensji będą graby kolumnowe na wiosnę. Jaka jest Wasza opinia
Madzia nie grzesz Wiesz jak masz pięknie, przepięknie!!!
Patrz, jak na tych dwóch pierwszych fotkach, które wybrałam, kolor fantastycznie się przenika. Coś niesamowitego.
Cudne melancholijne fotki...
Chwasty widzi plewiący i tego się trzymajmy
Buziaki Kochana, nie daj się!!!
Trawy na tarasie w wazonach obłędne. To memory?