Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:49, 25 kwi 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)
Marzenko, z tulipanami, jak z kobietami
Tobie życzę cudownej imprezy, dużo radości z ogrodu i życia w ogóle i więcej czasu, abyś mogła swoim królestwem się nacieszyć, tym ziemskim, bo życie to chwila, tu i teraz
a w prezencie mam dla ciebie listki na moim ambrowcu, twoje chyba podobnie

pogoda wariuje, ślimaki szaleją, dałam papu i zbieram zżarły mi 2 wielkie żurawki za noc!!!! co do czosnków, rok temu obcięłam liście, bo właziły na bukszpany, a mimo to pięknie kwitły i w tym roku wyszły wszystkie, są pąki, czyli ok, bo ja tych liści nie mogę zdzierżyć

Irenko ja tez obcinalam 3 lata temu i cały czas kwitną
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:08, 25 kwi 2014

Do góry
Trochę chyba za mały do tej donicy?????
Opuchlaki 13:05, 25 kwi 2014

Do góry
Czy to wrotycz?
[

Roztoczańskie klimaty 10:49, 25 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
no i byłam bo dwa tygodnie temu widziałam bukszpanowe stożki ale przeszła obok obojętnie, ale sobie wykombinowałam że chcę do donicy przed dom, niestety stożków buksowych nie było ale była wyczesana cisowa kula na pniu... wróciłam z pustymi rękoma....

Uuuuu no mówiłam ....jedź po sałatę a napewno kupisz buksika....no a jak jedziesz po buksika to zazwyczaj wracasz nawet bez sałaty
Rododendronowy ogród II. 10:16, 25 kwi 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ja uważam że wogóle kobiety powinny rzadzic w rodzinie , który facet chce myślec o potrzebach dzieci , ksiazkach , ubrankach , kaszkach , lub domowych np że sól się konczy czy papier toaletowy? My to ogarniamy a oni nie, może z wygodnictwa o co ich podejrzewam ale pewności nie ma. A ogród to już całkowicie moje marzenie było więc rzadzę choc on te swoje ulubione drzewa stale by tylko sadził i najlepiej jak najwyzsze w takim małym ogrodzie.Wszyscy jednak słyszeli że ja tu rzadzę

Masz absolutnie rację
Rododendronowy ogród II. 10:15, 25 kwi 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam! czy któreś Rh już się szykują do kwitnienia? U nas na ulicy jest kika w ogrodach sąsiadów i pomału coś widać
Buziam!
Wczoraj jechałam po dzieci do szkoły i aż przychamowałam by się utwierdzić, czy oby dobrze widzę. Faktycznie przy płocie rósł spory rh z ogromnymi kwiatami w winnym kolorze ależ byłam zdziwiona.
Roztoczańskie klimaty 09:58, 25 kwi 2014

Do góry
Zeta napisał(a)

Dzienx .....miłego wyjazdu na targ ...jedź po warzywka a kupisz takiego gapa hahahah
Z daleka się do mnie uśmiechał
no i byłam bo dwa tygodnie temu widziałam bukszpanowe stożki ale przeszła obok obojętnie, ale sobie wykombinowałam że chcę do donicy przed dom, niestety stożków buksowych nie było ale była wyczesana cisowa kula na pniu... wróciłam z pustymi rękoma....
Rododendronowy ogród II. 09:14, 25 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
lubię takie kwitnące drzewka, dają wiele radości, a najlepiej jak kwitną w różnych terminach to radość dłuższa
Mówisz, że M się z Tobą ma, Ty jesteś kierowniczką podobało mi się to bardzo

Ja uważam że wogóle kobiety powinny rzadzic w rodzinie , który facet chce myślec o potrzebach dzieci , ksiazkach , ubrankach , kaszkach , lub domowych np że sól się konczy czy papier toaletowy? My to ogarniamy a oni nie, może z wygodnictwa o co ich podejrzewam ale pewności nie ma. A ogród to już całkowicie moje marzenie było więc rzadzę choc on te swoje ulubione drzewa stale by tylko sadził i najlepiej jak najwyzsze w takim małym ogrodzie.Wszyscy jednak słyszeli że ja tu rzadzę
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 08:42, 25 kwi 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A to żółte cudo to też dla mnie niespodzianka, trzeba poszukać. Masz może fotkę we wcześniejszej fazie. Te obok rózowe to strzępiaste.
Nie znam tych na dole, trzeba poszukać w google.

to żółte rurkowane wypatrzyłam u ana_art i tamże pytam więc może się dowiem dzięki za chęci
Rododendronowy ogród II. 06:47, 25 kwi 2014

Do góry
lubię takie kwitnące drzewka, dają wiele radości, a najlepiej jak kwitną w różnych terminach to radość dłuższa
Mówisz, że M się z Tobą ma, Ty jesteś kierowniczką podobało mi się to bardzo
Roztoczańskie klimaty 23:28, 24 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
na mój gust to im braknie jedzenia, ja bym dokarmiła a profilaktycznie topsinem nie zaszkodzi
Jutro też pojadę na targ może co upoluje...

Dzienx .....miłego wyjazdu na targ ...jedź po warzywka a kupisz takiego gapa hahahah
Z daleka się do mnie uśmiechał
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:25, 24 kwi 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Ana podpowiesz u mnie z buksikiem mam problem??
słonko byłam już zanim zadałaś pytanie u mnie
Roztoczańskie klimaty 23:23, 24 kwi 2014

Do góry
na mój gust to im braknie jedzenia, ja bym dokarmiła a profilaktycznie topsinem nie zaszkodzi
Jutro też pojadę na targ może co upoluje...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:10, 24 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
może masz rację bo jak powiedziałam Pani w ogrodniczym że sadzarka mi się popsuła po posadzeniu 200 krokusów to się zdziwiła i powiedziała " No wie Pani nikt wcześniej nie narzekał na te sadzarki, ale może tyle nie sadził" nawet jej już nie wspomniałam że liczę na to że kupowana nowa sadzarka ma obsłużyć jeszcze prawie 2 tysiące cebul....żeby mnie wzrokiem nie zabiła )

haha - już widzę komentarze po Twoim wyjściu Ale warto poświęcić sadzarkę, a nawet trzy... dla takiego efektu!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:03, 24 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a potem bym miała etykietkę na mieście ' kosmitka '

Ta co nornice dokarmia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 24 kwi 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Hahaha...trzeba było jej jednak powiedzieć
a potem bym miała etykietkę na mieście ' kosmitka '
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:55, 24 kwi 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)

Ania, co to za żółte cudenka? bo u siebie próbuję je zidentifikować bo nie wiem jak się u mnie znalazły.... chyba że kupiłam o tym nie wiedząc.
próbowałam je odgadnąć ale nie mogę znaleźć nazwy. Pamiętam, że w Benexie były w kategorii exclusive. Ma jeszcze różowe na innej rabacie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:49, 24 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
może masz rację bo jak powiedziałam Pani w ogrodniczym że sadzarka mi się popsuła po posadzeniu 200 krokusów to się zdziwiła i powiedziała " No wie Pani nikt wcześniej nie narzekał na te sadzarki, ale może tyle nie sadził" nawet jej już nie wspomniałam że liczę na to że kupowana nowa sadzarka ma obsłużyć jeszcze prawie 2 tysiące cebul....żeby mnie wzrokiem nie zabiła
A tak na marginesie zapraszam, do herbaty jeszcze jakieś ciacho ukręce

Hahaha...trzeba było jej jednak powiedzieć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 24 kwi 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

nie.... no rzeczywiście.... odrobina
Pani! Pani Kochana!
Pani się punkty odniesienia z ogólnie uznawanymi za normę rozmijają

PS Ty wiesz... przyjadę kiedyś, namiot rozbiję i tylko o herbatkę prosić będę A! Przyjadę z Mamą. Bo jest Twoją wierną fanką
może masz rację bo jak powiedziałam Pani w ogrodniczym że sadzarka mi się popsuła po posadzeniu 200 krokusów to się zdziwiła i powiedziała " No wie Pani nikt wcześniej nie narzekał na te sadzarki, ale może tyle nie sadził" nawet jej już nie wspomniałam że liczę na to że kupowana nowa sadzarka ma obsłużyć jeszcze prawie 2 tysiące cebul....żeby mnie wzrokiem nie zabiła
A tak na marginesie zapraszam, do herbaty jeszcze jakieś ciacho ukręce
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:34, 24 kwi 2014

Do góry
AlKa napisał(a)
Anet cudne te twoje tulipany i korony. Miałam rację jesienią że królowa cebul będziesz Warto było poświecić sadzarke i nadgarstek widok jest mega
u mnie mała powierzchnia więc wydaje się, że tych cebul jest dużo, nie żebym mówiła że mam mało
szadzarki nie szkoda, nadgarstek jest tylko jeden... no dwa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies