Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 07:55, 25 kwi 2014

No właśnie nie wiem sama może poprostu podmarzły
Dzisiaj Topsin w ręce a potem się zobaczy
Dwa razy florowit dostały
AgnieszkaW 08:24, 25 kwi 2014

Zetko, moje świeżo wsadzone buksiki też niektóre takie są, choć w mniejszym stopniu. Zastosowałam tydzień temu topsin i będę nawozić, może nawet dzisiaj? Dadzą radę, mogą też być przymarznięte lekko po zimie, ale młode przyrosty są już ładne. Co Ty chcesz zmieniać w takim pięknym ogrodzie??? Ani mi się waż, masz cudnie
ana_art 09:58, 25 kwi 2014

Zeta napisał(a)

Dzienx .....miłego wyjazdu na targ ...jedź po warzywka a kupisz takiego gapa hahahah
Z daleka się do mnie uśmiechał
no i byłam bo dwa tygodnie temu widziałam bukszpanowe stożki ale przeszła obok obojętnie, ale sobie wykombinowałam że chcę do donicy przed dom, niestety stożków buksowych nie było ale była wyczesana cisowa kula na pniu... wróciłam z pustymi rękoma....
iwonaal 10:03, 25 kwi 2014

Zostawiam pozdrowienia
Zeta 10:49, 25 kwi 2014

ana_art napisał(a)
no i byłam bo dwa tygodnie temu widziałam bukszpanowe stożki ale przeszła obok obojętnie, ale sobie wykombinowałam że chcę do donicy przed dom, niestety stożków buksowych nie było ale była wyczesana cisowa kula na pniu... wróciłam z pustymi rękoma....

Uuuuu no mówiłam ....jedź po sałatę a napewno kupisz buksika....no a jak jedziesz po buksika to zazwyczaj wracasz nawet bez sałaty
gierczusia 12:42, 25 kwi 2014

Zeciu .. Pozdrawiam .. Jak ja dawno u Ciebie nie byłam.....
Magda70 13:05, 25 kwi 2014

Hejka...
Pokaż obsadzone skrzynie
Milka 15:54, 25 kwi 2014

Zetka, moje kupione w styczniu stożki, były cudne, a teraz od 3 tygodni wyglądają podobnie, jak u ciebie; podlewam florovitem i czekam, bo mam wrażenie, że to przez mrozik, jakoś 2 razy było w nocy i złapało; może ewentualnie zrobimy oprysk dolistny z mikroelementami, ja będę coś ratowac, a jak nie, trudno, dam w grunt, bo one w donicy, może będzie lpeij im?
Połącznie żurawki i rozchodnika super, jeszcze jakby miec te dalie z ciemnymi liśćmi, one takie niewyskoie, slicznie będzie, choć Agnieszka ma rację, u ciebie pięknie, co tam zmieniać!!!
Zeta 20:00, 25 kwi 2014

Rany tak się dzisiaj zapracowałam że ....nie zrobiłam zdjęć bo ciemno się stało nagle ale jutro obiecuję ...ah posadziłam i mojego poczochrańca na gapę ...jutro pokażę ....
Zeta 20:01, 25 kwi 2014

irena_milek napisał(a)
Zetka, moje kupione w styczniu stożki, były cudne, a teraz od 3 tygodni wyglądają podobnie, jak u ciebie; podlewam florovitem i czekam, bo mam wrażenie, że to przez mrozik, jakoś 2 razy było w nocy i złapało; może ewentualnie zrobimy oprysk dolistny z mikroelementami, ja będę coś ratowac, a jak nie, trudno, dam w grunt, bo one w donicy, może będzie lpeij im?
Połącznie żurawki i rozchodnika super, jeszcze jakby miec te dalie z ciemnymi liśćmi, one takie niewyskoie, slicznie będzie, choć Agnieszka ma rację, u ciebie pięknie, co tam zmieniać!!!

No moje w gruncie o takie marne ....a podobno bukszpan łatwy w uprawie
Ja dzisiaj pryskałam promanalem ....florowit dostały już ...czekam zobaczymy co będzie