Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogródek Iwony II 19:31, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
A ja się rozchorowałam
Okna chciałam dziś myć, a tu całe popołudnie przespałam, przeleżałam, masakra

No wiesz, na same święta....
Biegałaś po ogrodzie, wsadzałaś, sprzątałaś i proszę.
Marcowa pogoda, mimo tego że słoneczko świeci jest zdradliwa.
Trzymam kciukasy za szybkie wyzdrowienie.
Tu ma być ogród :) 19:28, 23 mar 2016

Do góry
Tak patrzę na twoje ubrane jajo Edytko i mnie skręca... Powiedz mi, jak robiłaś podkład? Super to wygląda.
Ogródek Iwony II 19:22, 23 mar 2016

Do góry
A ja się rozchorowałam
Okna chciałam dziś myć, a tu całe popołudnie przespałam, przeleżałam, masakra
Coś jeszcze, coś więcej... 19:20, 23 mar 2016

Do góry
Juzia napisał(a)

Zakochałeś się??? Fajnie

Ooo..., ciekawe, czy wątek będzie nadal tak biegł, jak się forumowiczki dowiedzą, ze mają konkurencję
Ale swoją drogą - to fajne uczucie Może być długowieczne
Ogród z pergolą 19:17, 23 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Wlasnie sie rozliczylam i wkurzylam...szkoda gadac
Jutro nowy dzien i grabkowanie

Czyżby wyszło drożej?
Hm... Jeden fachowiec mi coś robił, skasował - wydawało mi się dużo. Jak następny za następną robotę skasował więcej, doceniłam tego pierwszego ...
Takie życie, niestety.

Na fotki czekamy
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:13, 23 mar 2016

Do góry
To gdzie te dekoracje? Koniecznie pokaż Dorotko
W moim małym ogródeczku - Dorota 18:56, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

To jajo zupełnie fajne, jak po wykluciu
Ja mam podobne

W sumie po zrobieniu dekoracji nie jest tak źle, musiałam spróbować taka już jestem. Lubię wyzwania.
Na Łowieckiej 16:06, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Fajny łan tulipanów będzie

Przeczytałam, że gips dalej na tapecie... Co teraz robisz?

Pokażę jak wszystko się uda. Na razie gips od wczoraj schnie i nadal jest mokry a takiego klej na gorąco nie chwyta, więc czekam...
Ogród z pergolą 15:35, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
O... praca się robi... To dobrze

A ja tylko latam i foty robie, chlopy sie na mnie patrza jak na wariatke po co mi palisady fotografowac?!? Hahaha
Ogród z pergolą 15:07, 23 mar 2016

Do góry
O... praca się robi... To dobrze
Na Łowieckiej 15:05, 23 mar 2016

Do góry
Fajny łan tulipanów będzie

Przeczytałam, że gips dalej na tapecie... Co teraz robisz?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:03, 23 mar 2016

Do góry
Polinko, za 55 jaj szacun
Piękne podsumowanie jajcarskie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 14:38, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący

Ooo, a o mnie nie wspomniał
Czyli mało ważnam
Coś jeszcze, coś więcej... 14:35, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja też - oprostestuję własny wątek!

Do Boćka leć - skrót machnąłem

Właśnie przeczytałam przegląd u Boćka i jestem pod wrażeniem. Nie dość, że nadążasz za tyloma wątkami, to jeszcze wiesz, co u kogo w trawie piszczy. Jak będziesz robił następny skrót - melduj. Bo ja nie nadążam.
Mówisz, ze Polinka 55 jaj zrobiła? O matko, balony wykupione
Moje małe królestwo 14:15, 23 mar 2016

Do góry
olga80 napisał(a)
Tuje wykopałam bo tam ma być ściana różana tak jak w " Ogród w Tarnowie "
nie mam też tam tyle miejsca aby zrobić szeroką rabatę i problem byłby ze słońcem w tym miejscu wykopanie było jedynym wyjściem. Jeśli chodzi o 3 zdjęcie to właśnie o to chodzi aby podzielić ogród na wnętrza a i osłonić trochę od przeciągów tą cześć

Będziemy miały podobną ściankę. Tylko ja zrobię pergolę na tle betonowego ogrodzenia sąsiada
Widzę, że działasz, a ja dziś mocno "pociągająca" jestem. Do Czwartku muszę być zdrowa, bo śpiewamy na Mszy. I jeszcze Psalm.
Macham cieplutko
Ogródek Iwony II 09:26, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Dominiko, bardzo ci dziękuję za link. Zrzuciłam sobie do zakładek. Muszę chyba wydrukować.

ja też skorzystałam
miłego dnia Iwonko
Tu ma być ogród :) 08:26, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Piękna kompozycja

jak czytałam relację MAD, Butterfly, Twoją, Ivki i jeszcze kilku osób to w ogóle się zastanawiałam czy robić drugie podejście, ale wszystkie składniki miałam więc spróbowałam, kilka godzin te jaja leżały zanim rozcięłam balony i chyba to też miało wpływ na sukces.
Ogródek Iwony II 07:57, 23 mar 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Juzia, też się cieszę. W końcu ogrodowo... Tylko dziś znowu mroziło.
Wczoraj wieczorem przyjechał Zbyszek, bo był niedaleko, obszedł ogródek, popatrzył na nowe nasadzenia, a potem wszystkie doniczki z bratkami pochował do domu i się pytał, czemu im zadaję tyle cierpienia na tym mrozie?
No i dobrze zrobił, bo było -5 stopni teraz jest biało od mrozu, ale słoneczko wychodzi

U mnie to samo!
-5...ale już słonko. Tylko mi donic nikt nie pochował
Dzisiaj ma być większy mróz, to już zmuszę Żona do targania

Tu ma być ogród :) 07:19, 23 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Instalacja to ostatnio modne słowo, więc taką oto instalację jajcową popełniłam.
Zdjęć miało nie być, bo robione już po zmroku i marnej jakości, ale instalację jutro zabiera córa do przedszkola, no więc wrzucam fotkę, bo już nie będzie okazji żeby uwiecznić

Piękna kompozycja
Ogród Mirelli 07:17, 23 mar 2016

Do góry
Nadrobiłam, fajnie wychodzi ten bruk. Podział na rabaty też, najbardziej podoba mi się, ze wszystko wykopałaś i będzie można planować od Zera. Dzielna dziewczyna z Ciebie. Bratki śliczne
Lecę teraz do pracy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies