Taaa przygotowana, kwota ponad 20 tyś za ściankę i wgłebnik skutecznie nas przyhamowała
A teraz nieudolnie szukam od 2 miesięcy kogoś kto konstrukcję pod meble zrobi, w sumie to się dogadałam z takim jednym na FB, w sobotę mam do niego podjechać i zapłacić za materiał - ale póki co to mi się to takie wirtualne wydaje, że dopóki nie zobaczę to nie uwierzę
hihi, czasami myślę, że jakieś oznaczenia ostrzegawcze jak na budowie i u mnie by się przydały - eM na wiosnę nawet berberysy połamał, jak promanalem drzewa pryskał, kolce go nie powstrzymały
pewnie, że tak, może do tego czasu i ja znajdę wykonawcę, który mi to zrobi za normalne pieniądze
A szkic zrób koniecznie - my właśnie rysując różne wersje (bo zaplanowana jest ścianka podwójna) dopiero zobaczyliśmy w jakich proporcjach ona prezentuje się najlepiej.
Tylko, że ja mam rysunek, a wykonawcy brak, ehhh....
Będzie jedna zaokrąglona Zmodyfikowałam pierwotną wersję bo za mało miejsca tam jest ... w realu to jednak inaczej wszystko wygląda Myślę, że będzie dobrze
Ciągle się coś dzieje ... chociaż ostatnio spędzam mniej czasu w ogrodzie ... w końcu udało mi się wygospodarować 45min dziennie na callanetics