Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 21:06, 14 cze 2016

leon60 napisał(a)
coś fantastycznego

A wiesz , że i nam się podoba...może to mało skromne ale jestem zadowolona z ogrodu pewnie ,że zawsze może być lepiej ale gdy patrzę na te trawiszcza to z radością działam dalej.
Pewnie masz podobne odczucia w swoim ogrodzie?
lindsay80 21:07, 14 cze 2016

Trawy Cię kochają - za to chodzenie z konewkami, bosko
leon60 21:13, 14 cze 2016

polinka napisał(a)

A wiesz , że i nam się podoba...może to mało skromne ale jestem zadowolona z ogrodu pewnie ,że zawsze może być lepiej ale gdy patrzę na te trawiszcza to z radością działam dalej.
Pewnie masz podobne odczucia w swoim ogrodzie?

dokładnie a jeszcze przed chwilą miałam znajomych, którzy stali i rozpływali się chyba z pół godziny ależ to dodaje skrzydeł
polinka 21:17, 14 cze 2016

siakowa napisał(a)
Polonka a co Cię tak naszło żeby zywoplocik.robić ?

Kasiu rozmyslalam o tym już od zeszłego roku. Po pierwsze nie potrafię ładnie ciąć kulkę, zawsze wychodziły jakieś pokraki a po drugie i to chyba przeważali na decyzji, dobrze się czuje w takim prostm ogrodzie, gdzie wszystko jest od linijki. W następnym roku dojdzie jeszcze jeden prosty żywopłot cisowy na wjeździe i myślę ,że razem będą fajnie wspolgraly. Mam już dwa cisowe żywopłoty, jeden grabowy i teraz ten buksowy. Kiedyś planuje wszystkie bukszpan wymienić na cisy ale najpierw ważniejsze inwestycje należy wykonać
polinka 21:22, 14 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Moje kulku ktore na kostki przerobilam tez podobnie wygladaj.odbija sobie jescze to a o trawach juz nie wiem co napisac...

Niestety tutaj potrzeba czasu aby się zregenerowaly ale wiem ,że to kiedyś nastapi.
Asiu jak dobrze pamiętam, swoje cielas w tym roku wczesną wiosną ? Masz już nowe przyrosty?
alis 21:27, 14 cze 2016

polinka napisał(a)
Berberysowa, której nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia

Red Baron powoli nabiera czerwieni.

Super, jak zawsze jestem pełna zachwytu!
polinka 21:27, 14 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Trawy Cię kochają - za to chodzenie z konewkami, bosko

Edytko coś w tym jest na szczęście sąsiad również wczoraj z konewkami spacerować w czasie deszczu to już nie dostarczam rozrywki swoim widokiem
polinka 21:34, 14 cze 2016

leon60 napisał(a)

dokładnie a jeszcze przed chwilą miałam znajomych, którzy stali i rozpływali się chyba z pół godziny ależ to dodaje skrzydeł

Chyba każdy z nas lubi pochwaly a jeszcze ważniejsze to jak ktoś doceni naszą prace wiadomo, że ogrody robimy dla siebie ale przyjemnie usłyszeć miłe słowa a już pół godziny pochwal to całkiem szal odkąd pokazałam ogród na FB to ludzie próbują podglądać przez dechy w bramie
polinka 21:41, 14 cze 2016

alis napisał(a)

Super, jak zawsze jestem pełna zachwytu!

Alu dziękuję

Denerwuje mnie jeszcze pewna rzecz i nie wiem czy berberysowa nie pójdzie do całkowitej demolki a w jej miejsce dam tylko serby albo choiny kanadyjskie. Póki co spokojnie nad tym mysle, mam nadzieję że do następnej wiosny podejmę decyzje
polinka 21:41, 14 cze 2016