Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 10:12, 30 lip 2016

Do góry
wiem, pisałyśmy sobie na priv
tylko ja w porównaniu do Ciebie zaspałam z młodszą
chyba niezly miałaś sajgon z dwoma takimi szkrabami, za to teraz już pewnie fajnie się razem bawią
Ogród z pergolą 10:01, 30 lip 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
Miałam ci wkleić te roślinki które ci zaproponowałam na kwadratową rabatę
zdjęcia z mojego ogródka
Litte lime na żywo jeszcze piękniejsze ( mam trzy )

white double delight

jeżówka coconut lime

ale pięknosci........musisz częściej wklejać swoje rosliny
little lime do ilu dorasta?
jeżowki są cudne..długo je masz?ciekawa jestem jak szybko one się rozrastają, ile potrzebowalabym sadzonek do kwadratu 1,5x1,5
Ogród z pergolą 09:57, 30 lip 2016

Do góry
Rojodziejowa napisał(a)
Aniu a starsza s jakim jest wieku?

w grudniu skończy 5 lat
Ogród z pergolą 09:56, 30 lip 2016

Do góry
iwka napisał(a)
Aniu córeczki masz śliczne) starsza to taka z zacięciem chyba, po minie widać

hahahahha dokładnie dobrze to ujełaś z zacięciem
mnie to bawi strasznie gdy mowi cos do mnnie i robi taką powazną minę i niby mi grozi "mamooo musisz mi włączyć bajki"
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:32, 30 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ja własnie dlatego ze psa mieć nie będe to wybrałam kota i czekamy już na niego
psy mialam w starym domu,nigdy więcej

Fajnie a jakiego kociaka wybrałaś jakiegoś rasowego czy zwykłego dachowca?
od razu kastruj jak podrośnie nie ma co z tym zwlekać
Biało różowy ogród za płotem. 23:44, 29 lip 2016

Do góry
Luki nie bądź taki zdradź plany
Ogród z pergolą 23:26, 29 lip 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
O to se poczytałam i się uśmiałam! I do klubu psychicznych mogę wstąpić mój młodszy też wszystko do buzi wsadza a najlepiej to teraz tylko w borówkach by siedział i wszystko z krzaków zjadł! Powtarzam "wszystko" - dosłownie!!!!

tego się boję najbardziej zwlaszcza że młodszą mam bardziej niegrzeczną niz starszą......to ja się zmieniłam czy mam pecha poprostu?
Ogród z pergolą 23:24, 29 lip 2016

Do góry
Luteczka napisał(a)
Anka, no nie mogę, ale masz fajną córcię
Ale takie numery to miałam na porządku dziennym, u nas w rodzinie jest taka tradycja że trzeba raz na jakiś czas zgubić się rodzicom.
Kiedyś mój mąż to całą wieś objechał szukając córci a ona nic nie mówiąc poszła sobie do prababci, drzwi zamknęły na klucz i nikt nie pomyślał żeby tam sprawdzić no bo jak tak mogła wejść przecież drzwi były cały czas zamknięte a prababcia już wiekowa więc dogadywały się akurat na tym samym poziomie.
A ja już miałam wizję porwania itp.
Nie powinnam czytać i oglądać kryminałów.

hhahahahhah o kurcze też bym z duszą na ramieniu ryczała !
ja sama ginełam średnio raz na tydzień
raz się do budy psa schowalam a policja mnie juz szukała a ja cała zadowolona z sunią sobie lezałam a innym razem to w garazu olejem się wysmarowałam to jak juzpo policje mieli dzwonić to wyszłam cała czarna tylko ślad od smoczka jasny miałam
Ogród z pergolą 23:21, 29 lip 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Dziewczyny cieszcie sie ze dzieci sa od was zależne i że jestescie im niezbędne. Jak dorosną dopiero zaczynają sie kłopoty, szczególnie dziewczyny chca daleko od domu np do australiii wtedy słyszysz w tv że tam trzęsienie ziemi ale nie powiedzą dokładnie gdzie , dzwonisz a telefonu nie odbiera i co dalej można ,????? juz nic. Nerwy przez kilka dni a potem okazuje sie ze trzesienie było gdzie indziej a u niej powódz albo pozary i wyłączyli łącznosc i co miała zrobic???I tak mniej wiecej co pól roku.Dokad dzieci są w domu to szczęscie Wasze jest wielkie.Róbcie zdjecia i filmiki bo kiedys tylko wspomnienia zostana tych jednak najszczęsliwszych dni.

Bożenka zostaw nam takie dramaty na pozniej...jak to leciało?małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży..?
Ogród z pergolą 23:19, 29 lip 2016

Do góry
i bitwa

Ogród z pergolą 23:17, 29 lip 2016

Do góry
moja mała aparatka
Z Pszenicznej ... 23:13, 29 lip 2016

Do góry
hahahaha nic jej nie powiemy bedzie nalot co by nic nie szykowała, my wszystko przywieziemy
Ty Ewa na urlopie,Agata też sierpień najlepiej to chyba się jakoś ugadamy? Bozenka chyba tez znajdzie wolną chwilę i ja
ja tylko weekend z 14 sierpnia nie mogę bo mam KOSMOS
Ogród z pergolą 22:26, 29 lip 2016

Do góry
Asia, Ewa czyli psychiatryk mi nie grozi spoko, mój M tylko coraz bardziej siwy się robi.
ostatnio przyjechali sasiedzi do tego budowanego domu z synkiem 7lat,moja 4,5. i poszły dzeci razem za furtke..znikneły mi z oczu w oka mgnieniu..pytam sasiada: Gabryś zna okolice bo ich nie widze
a on do mnie: tak spokojnie daleko nie pojdzie, on taki raczej spokojny jest.
po czym widzac moją minę dodał: nie wyprowadzi jej na manowce jeszcze..
no dobra uspokoiłam się ale się rozgladam i ich kuzwa nie widze...to M poszedł w pole szukać, w stronę rzeczki bo jest po drodzę do centrum
i znalazł ich...za rzeczką, za parkiem...
krzyczy, pyta Tatiane gdzie się wybiera...a ona: chcialam Gabrysiowi przedszkole pokazać..........................................
czujecie?przedszkole kilometr w centrum.........................
no Gabryś super kolega, Tatiana go przekręci przy pierwszej okazji
Z Pszenicznej ... 22:22, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

myslę Ewa ze czas nawiedzić tą naszą kolezankę tyle piekna do obejrzenia

No czas najwyższy tylko kurna nie wiem kiedy.
Mam wrażenie ze jak pracowałam miałam więcej czasu niż jak jestem na urlopie
Bardzo chętnie bym się wybrała na Pszeniczną
Na razie w poniedziałek wyjeżdżam ( mam nadzieję)
Ogród z pergolą 22:19, 29 lip 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Dodaj jeszcze do tego psa i kota, jak u mnie. Psiura dostaje obłędu i lata jak wariatka, a kot wyje, bo Zośka ciągnie go za ogon... to jest dopiero alarm, z kibla drzwi można wyrwać....

hahahahahhaha posikłam się ! z kibla drzwi wyrywać
Z Pszenicznej ... 22:18, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

To ja z Wami na to oglądanie , moze z Agata sie zabiorę?
Z Pszenicznej ... 22:17, 29 lip 2016

Do góry
Luteczka napisał(a)
Ale zapitalasz Agata. Się miejsca u ciebie zrobiło że ho ho.
Widoki masz bardzo sympatyczne

Ogród z pergolą 22:06, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
własnie ciekawa jestem ile ona bedzie miała lat gdy bez mojego dramatu puszczę ją chociazby do sklepu..teraz 100m rowerem do sasiadki to ciagłe moje wyglądanie przy furtce czy ją widzę, słyszę..czy ktoś przechodzacy jej nie zabiera. psychiczna jestem..?
Asia tandemem jeszcze gorzej bo Tatiana wie ze Nataszy nie wolno nic do buzi brac i wtedy ciagnie ją na siłe po trawie, Natka ryczy..jezu ryk jest na pół wsi

Dodaj jeszcze do tego psa i kota, jak u mnie. Psiura dostaje obłędu i lata jak wariatka, a kot wyje, bo Zośka ciągnie go za ogon... to jest dopiero alarm, z kibla drzwi można wyrwać....
Rododendronowy ogród II. 22:06, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Bożena..uhh...niewiem co napisac..przepieknie..
załóż konto na pinterest i wrzucaj swoje fotki, na 100% zgłosi się ktoś po Twoje zdjęcia i uwierz mi zbijesz majatek. ja nie żartuję

Majatek pewnie by sie przydał ale ............ jest dużo ,,ale"
Ogród z pergolą 22:01, 29 lip 2016

Do góry
własnie ciekawa jestem ile ona bedzie miała lat gdy bez mojego dramatu puszczę ją chociazby do sklepu..teraz 100m rowerem do sasiadki to ciagłe moje wyglądanie przy furtce czy ją widzę, słyszę..czy ktoś przechodzacy jej nie zabiera. psychiczna jestem..?
Asia tandemem jeszcze gorzej bo Tatiana wie ze Nataszy nie wolno nic do buzi brac i wtedy ciagnie ją na siłe po trawie, Natka ryczy..jezu ryk jest na pół wsi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies