Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Z Pszenicznej ... 21:56, 29 lip 2016

Do góry
hahahahah wiem żarcik
u mnie wieczory i kładzenie spać to męka...15 razy z pokoju wychodzi, a to pić, a to siku, a to co jutro do przedszkola weżmie, a to Nataszka jej przeszkadza...jezu
Rododendronowy ogród II. 21:54, 29 lip 2016

Do góry
Bożena..uhh...niewiem co napisac..przepieknie..
załóż konto na pinterest i wrzucaj swoje fotki, na 100% zgłosi się ktoś po Twoje zdjęcia i uwierz mi zbijesz majatek. ja nie żartuję
Z Pszenicznej ... 21:51, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
po takiej wycince ogród od razu inny co? a pewnie przycinka gruszy sporo rozjasniła horyzont
Zosia to pewnie bardzo spokojna dziewczynka tyle zieleni wokoł

Na pierwsze stwierdzenie TAK, na drugie NIE
sama wiesz jak to z dziewuchami jest, niedobre strasznie hahahah
Ogród z pergolą 21:46, 29 lip 2016

Do góry
najgorzej z tą młądsza bo ciągnie na ogród bardzo ale do buzi bierze wszystko i nad nią trzeba latać a duchota taka że ledwo zipię..
najpierw chciałam zeby już chodzić zaczęła bo kolana pozdzierane a teraz wkurzam się bo nalatam się jak głupia
Z Pszenicznej ... 21:43, 29 lip 2016

Do góry
po takiej wycince ogród od razu inny co? a pewnie przycinka gruszy sporo rozjasniła horyzont
Zosia to pewnie bardzo spokojna dziewczynka tyle zieleni wokoł
Ogród z pergolą 21:41, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
bo akurat czas mam i w rabate się wkręciłam
ja przy dwójce szkrabów prościej mam na neta czasem zerknąć niż na ogród wyjść podziałać

Skąd ja to znam
Moja codzienność - ogród Oli 21:35, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
u Ciebie to wszystko na wypasie,nawet pomidory !

Rojodziejowa napisał(a)

ale czad!

iwka napisał(a)
hihi pomidorki Olu masz wypasione

Moniq napisał(a)
Olu cudne zbiory się zapowiadają.

bbb napisał(a)
Olu u ciebie to wszystko bardziej niż doskonałe a pomodory to tylko potwierdzają

dzięki chyba po gnojówce z pokrzyw tak się rozszalały cieszę się bo uwielbiamy pomidory
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:31, 29 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Już nie pryskaj kostki roundapem, w tm roku octem lub wypalam ogniem. Nie czyszczę karcherem bo mi wymywa piach spomiędzy kostki i sie rusza. Ja mam ciągły foch na kostke, mam ochote ją zabetonować! Jesli ktos ma sposob na chwaty w kostce to plizz. Mech szybko i łatwo reaguje na ocet lub ogoeń ale trawa.....

no to lipa..w takim razie lecę recznie z tematem
Ogród z pergolą 21:25, 29 lip 2016

Do góry
bo akurat czas mam i w rabate się wkręciłam
ja przy dwójce szkrabów prościej mam na neta czasem zerknąć niż na ogród wyjść podziałać
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:09, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Marzena pisalś kiedyś, daawno temu, ze pryskasz randapem i czyscisz kostke karcherem.powiedz mi taki zabieg wystarczy na pozbycie się chwastów czy recznie też wyrywasz?
ja mam jeszcze tego nie sortu w fugach tyle że mi sie do domu nosi i wkurza :/
jak to jest takie czyszczenie wymyje nadmiar?zostaje tylko taka warstwa która utrzymuje kostki?

Już nie pryskaj kostki roundapem, w tm roku octem lub wypalam ogniem. Nie czyszczę karcherem bo mi wymywa piach spomiędzy kostki i sie rusza. Ja mam ciągły foch na kostke, mam ochote ją zabetonować! Jesli ktos ma sposob na chwaty w kostce to plizz. Mech szybko i łatwo reaguje na ocet lub ogoeń ale trawa.....
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:39, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Renia tylko takie jedno mam, byłam tam 4 kwietnia to jeszcze bez liści były

niewiem czy pomogłam :/

Pomogłaś
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:37, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

taki mam plan,dzisiaj po nie jadę. ale posadzę pewnie w przyszłym tyg bo mamy weekend imprezowy - 40 rocznica ślubu tesciów i odnowienie przysięgi z weselem na 80 osób będzie pite...odkrece zrywanie darni..oj nie podaruje mu tego

No i tak trzymać
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 20:12, 29 lip 2016

Do góry
to u mnie tak działa włączanie nawodnienia
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 20:07, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
i moje 10 więc tym razem bardzo mały miałam wkład w zapelnienie auta

Tak zwracam honor, faktycznie Ania miała swój mały wkład
Aniu, twoje 10 sztuk czeka na Cię
Ogród niby nowoczesny ale... 19:38, 29 lip 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

no patrz. A ja wcale jej nie chcialam...bo w nowym ogrodzie jej nie planuję

no pewnie,nowy ogród nowe pomysły
a kiedy zobaczymy domek na działce?
Ogród z pergolą 19:18, 29 lip 2016

Do góry
darń będzie zerwana
śś 3 to by bylo za dużo wiesz,chodzi o to żeby były wyeksponowane
tam jest ok 15m szer
strona północno zachodnia a wystawa patelnia, słońce non stop
nad hortkami nie myslałam jeszcze konkretnie, sporo patykow od Bozgi się trzyma to po zimowej weryfikacji zobaczę co się ostanie. wiem że efekt za 3lata pewnie ale na tą chwilę tak chce
Ogród z pergolą 19:15, 29 lip 2016

Do góry
o jesteś,fajnie
Ogródek Iwony II 19:02, 29 lip 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Gotowe

mega fajnie to wyglada! aż sobie zapinuję..suuuper
a drewnochron ta nowość - szary? tez kupiłam bo bedziemy ta paskudną komórkę przesłami zasłaniać i będę je na szaro malować. byłam ciekawa jak ta szarość wygląda i bardzo mi się podoba
pięknie Iwona
Ogród z pergolą 18:58, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
o choroba to Ty tak na powaznie ze szczególami już chcesz polecieć :/ jasna doopa ..
no dobra
tutaj mam to co pewne czyli śś i to czarne to szamba. jedna obsadze bukszpanem lub danicami a drugie niewiem bo jak wstawiam tez takie obsadzenie to nudno tak drugie w tym trzecim rzędzie
H-hortensje jako taka ściana rabaty i nawiazanie do następnej bopo lewo bedzie jednak hortensjowa az doplacu zabaw
T - trawy jakieś wysokie,miskant morning light np bo widzisz plan jest prostokatny a rabata trapez i tą trawą po prawo zatuszuję skos

tam gdzie czerwona strzałka to to samo miejsce co na fotce
2 śś, między nimi 3 kwadraty 1,5x1,5 wypełnione bylinami, trawami. i wokół tez takie kwadraty. właśnie niewiem wizualnie jak dobrać te kwadraty.. w których będzie ładnie wygladałyby trawy a w których bylinki :/

Asiu z bylinami wciąż czytam ale napewno jezówki, rozchodnik, jarzmianki.
z tych niższym mam dylemat czyścia (To od Andy),bodziszek czy ubiorek. i trawy nizsze seslerie lub ice dance
dobrze by bylo powielić gdzieś na przodzie kwadrat z kulkami danica żeby nawiązanie do tych koło szamba było..

Tak sobie patrzę na tą fotkę i sobie myślę toć to idealne miejsce na stworzenia mega rabaty hehe ja oczywiście bym tak zrobiła haha ale ty widzę napalona na kwadraty jesteś mi jakoś to nie pasi przez ten rąb te kwadraty. Zerwałabym tą darń i była by rabatka do końca szamb Z dużą ilością roślin fajnie by taki gąszcz wyglądał i zamiast dwóch śś dałabym trzy
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 18:52, 29 lip 2016

Do góry
i moje 10 więc tym razem bardzo mały miałam wkład w zapelnienie auta
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies