Podczytuję sobie po cichu co się tu wyprawia i nie ogarniam
Obiecałaś M, że nie będzie już zrywania darni, nie ładnie obchodziłaś imieniny Ja wręcz odwrotnie, namówiłam mojego do zrobienia kolejnej rabaty
Aniu pozdrawiam.
Tak sobie patrzę na tą fotkę i sobie myślę toć to idealne miejsce na stworzenia mega rabaty hehe ja oczywiście bym tak zrobiła haha ale ty widzę napalona na kwadraty jesteś mi jakoś to nie pasi przez ten rąb te kwadraty. Zerwałabym tą darń i była by rabatka do końca szamb Z dużą ilością roślin fajnie by taki gąszcz wyglądał i zamiast dwóch śś dałabym trzy
darń będzie zerwana
śś 3 to by bylo za dużo wiesz,chodzi o to żeby były wyeksponowane
tam jest ok 15m szer
strona północno zachodnia a wystawa patelnia, słońce non stop
nad hortkami nie myslałam jeszcze konkretnie, sporo patykow od Bozgi się trzyma to po zimowej weryfikacji zobaczę co się ostanie. wiem że efekt za 3lata pewnie ale na tą chwilę tak chce
No żart chyba- 7 stron, za dopiero aktywność ogrodowiskowa się dzisiaj zaczyna, bo mrok ogrodniczki zmusza do powrotu do domu
Ktoś mi ostatnio wymówki robił, że nadrobić nie może, bo watek biegnie
U Ciebie, to pędzi-pendolino jakieś
najgorzej z tą młądsza bo ciągnie na ogród bardzo ale do buzi bierze wszystko i nad nią trzeba latać a duchota taka że ledwo zipię..
najpierw chciałam zeby już chodzić zaczęła bo kolana pozdzierane a teraz wkurzam się bo nalatam się jak głupia