Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród z widokiem na jezioro 10:37, 13 kwi 2016

Do góry
GorAna napisał(a)
Jolka obejrzyj sobie dla poprawienia humoru, może zdrowie powróci

https://www.youtube.com/watch?v=Jbi2S8BZPws

Pozdrawiam

skoro dziewczyny sie popłakały ze smiechu to i ja ide luknąć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:21, 13 kwi 2016

Do góry
LeniwaOla napisał(a)

Uuuuu kochana... toż to wypas będzie . Dasz pooglądać jak skończysz? Ciekawam co tam nabazgrałaś, no no no. A nie łatwiej Ci było machnąć w CADzie, a model w sketchupie skoro i tak w Artlantisie obrabiasz? Ale mnie zaciekawiłaś, kończ i pokazuj, popodziwiamy

wstydze się

a jesli chodzi o te progamy to pewno łatwiej ale efekt niewspółmierny zupełnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:20, 13 kwi 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
U Ciebie wyglada jakby sezon był w pełni. Przepieknie. U mnie trzcinnik, zywy trup. Sesleria, fuj. Nawet bukszpany masz podejrzanie ładne. Nawoziłaś Florovitem?

Trzymam, tylko nic mi się nie chce. Nawet gadać jak to mawiał mój znajomy, mam objawy różycy u swin. Ogólna apatia, niechęć do krycia, chęć zagrzebania się w ściółkę Twój ogród mi daje kopa, idę ciąć lawendę. Ze wszystkim jestem w tyle

bukszpanów jeszcze nei tknełam wcale, nie cięłam nie pryskalam, nei nawopziłam
kupię gówno i dam im w nogi

objawy różycy u swin i niechęć do krycia,-
- mój boże ! uwielbiam cię!

"W kolorze blue" 10:19, 13 kwi 2016

Do góry
Kochana zrób zdjecia tego trzcinnika zobaczymy co z nim jest. dałas radę wczoraj pociąć?

PS
wróc na stałe bo ja strasznei tęskniłam za twoją gębą niewyparzoną za ciętą riposta kóra trafia w cel i wogólllee co ja ci będę pisać!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:17, 13 kwi 2016

Do góry
lorka napisał(a)

no i trzymam kciuki za coś o czym nie wiem, bo przegapiłam w tych setkach stron hihi

nei przegapiłas po prostu nei było o tym
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:16, 13 kwi 2016

Do góry
apropo cięcia lawendy to ja tez tnę nożycami do bukszpanów akumularorowymi.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:15, 13 kwi 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
No własnie patrząc na ten idealny trawnik mam doła...

jassnnne,
trawnik nie był koszony prawie 1,5 tyg. bo kosiara była w serwisie a na dodatek mokro ciągle, ale mąż wczoraj skosił i popodcinał wąsy wszedzie dziś faktycznei miło na nią popatrzeć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:14, 13 kwi 2016

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Zgodnie z Twoimi przewidywaniami kłosownica mi się rozsiała .

to dla ciebie dobre czy złe odkrycie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:14, 13 kwi 2016

Do góry
Piosenka na dziś

https://www.youtube.com/watch?v=5PXAUoSh0-Y
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:29, 12 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

i zaś wszystko takie ładne ;P aż strach zaglądać i nowe pomysły ciągle widzę w głowie siedzą pozdrawiam ciepło

Ogród Małej Mi - sezon 2016 17:47, 12 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Aniou alez twoje tulipany wysokie są. moje przy twoich to liliputy

przylazłam zapytac jak sie uchronić przed muchą narcyzową? boje sie

Nie uchronisz się jak grasuje.. tylko mocna chemia pomaga.. i to tylko jeden środek.. dlatego ja sadzę narcyzki co roku po kilka sztuk na osłodę i za rok już ich nie mam. A kiedyś miałam takie piekne ... Thalii mi najbardziej szkoda.
Ale jednej kępy nie ruszają i widzę, że te stare babcine też są .

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:41, 12 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

niezgadłaś
męcze własnei rendering na Artlantisie juz kumasz? ciiiii

Uuuuu kochana... toż to wypas będzie . Dasz pooglądać jak skończysz? Ciekawam co tam nabazgrałaś, no no no. A nie łatwiej Ci było machnąć w CADzie, a model w sketchupie skoro i tak w Artlantisie obrabiasz? Ale mnie zaciekawiłaś, kończ i pokazuj, popodziwiamy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:35, 12 kwi 2016

Do góry
Ensata napisał(a)
Kokosia zaglądam. U Ciebie pięknie jak zwykle. Magnolia czytałam, super wyszło. Ja miałam smutna uroczystośc, o ile można to nazwać uroczystością. Powoli się ogarniam, ale o Was pamiętam. Buzka
domyslam się już
strasznei mnei zesmuciłaś
trzymasz się?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:34, 12 kwi 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Gocha a możesz zdradzić czym Ty karmisz swoje rośliny?

wiosną sypnęłam azofoske pod cebulowe a pod tuje jakiś nawóz do iglaków i tyle.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:17, 12 kwi 2016

Do góry
popcorn napisał(a)
moge z Wami???

zawsze! i zabierz ze sobą sowje azjatyckie wynalazki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:16, 12 kwi 2016

Do góry
popcorn napisał(a)
Szafirki - mmm!
moze tego mlecza potraktuj randapem w zelu, punktowo???

jak mnie wkurzy taneic z nozem to randapegm go walne
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:16, 12 kwi 2016

Do góry
dzięki Wam za instrukcję obsługi urządzenai do chwastów, musze poćwiczyć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:15, 12 kwi 2016

Do góry
LeniwaOla napisał(a)

Intrygujesz... wymyśliłam sobie, że będziesz emowi klepać rysunki konstrukcji na kompie, żeby było łatwo policzyć i pomierzyć, a on będzie spawał różne cudeńka. Nadajecie się!! Zgadłam ?

niezgadłaś
męcze własnei rendering na Artlantisie juz kumasz? ciiiii
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:06, 12 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

hmmm jak znajde dzis czas to polece między kroplami z nożem potańczyć wśród kłosownicy
moge z Wami???
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:03, 12 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

apropo kupiłam sobie taki wynalezk (niby na zajączka od meża ale mąż nic nie wiedział że mi podarował)
http://www.agito.pl/fiiskars-wyrywacz-do-chwastow-nozyce-do-trawy-galazek-26cm-139916-fs139916/pd/DWKJWMBBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=PLA_All_Products&gclid=CL78htTgiMwCFcL2cgodD5YE3Q

i jak go odpakowałam tak lezy bo za cholre nie umeim tego osłużyć! ma ktoś? wie jak i co?

ja mam

osadzasz go tak, żeby chwast był w środku, dociskasz nogą na stopkę, w tym miejscu gdzie są te paski, tak, że przyrząd maksymalnie się zaglębi, przechylacz na bok w swoją stronę trzymając stopę na końcu stopki, podnosisz już z wyrwanym chwastem i wtedy przesuwasz tą pomarańczoną częścią na trzonku, chwytak się rozsuwa a chwast wypada na ziemie

Pięknie masz!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies