Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

LeniwaOla 12:41, 12 kwi 2016

malkul napisał(a)

niezgadłaś
męcze własnei rendering na Artlantisie juz kumasz? ciiiii

Uuuuu kochana... toż to wypas będzie . Dasz pooglądać jak skończysz? Ciekawam co tam nabazgrałaś, no no no. A nie łatwiej Ci było machnąć w CADzie, a model w sketchupie skoro i tak w Artlantisie obrabiasz? Ale mnie zaciekawiłaś, kończ i pokazuj, popodziwiamy
Ensata 12:45, 12 kwi 2016

U Ciebie wyglada jakby sezon był w pełni. Przepieknie. U mnie trzcinnik, zywy trup. Sesleria, fuj. Nawet bukszpany masz podejrzanie ładne. Nawoziłaś Florovitem?

Trzymam, tylko nic mi się nie chce. Nawet gadać jak to mawiał mój znajomy, mam objawy różycy u swin. Ogólna apatia, niechęć do krycia, chęć zagrzebania się w ściółkę Twój ogród mi daje kopa, idę ciąć lawendę. Ze wszystkim jestem w tyle
Konieczki 12:54, 12 kwi 2016

Ensata napisał(a)

Trzymam, tylko nic mi się nie chce. Nawet gadać jak to mawiał mój znajomy, mam objawy różycy u swin. Ogólna apatia, niechęć do krycia, chęć zagrzebania się w ściółkę Twój ogród mi daje kopa, idę ciąć lawendę. Ze wszystkim jestem w tyle

Niestety wiem co czujesz (albo podejrzewam że wiem). Życzę Ci abyś znalazła ukojenie w ogrodzie. Roślinki odbiją - daj im szanse.

Tule i ściskam Cię mocno
magnolia 12:58, 12 kwi 2016

Ensata napisał(a)
U Ciebie wyglada jakby sezon był w pełni. Przepieknie. U mnie trzcinnik, zywy trup. Sesleria, fuj. Nawet bukszpany masz podejrzanie ładne. Nawoziłaś Florovitem?

potnij lawendę, ale w ściólke tez się zagrzeb na trochę. Trzeba byc dobrym dla siebie w takich momentach. Krycie poczeka
lorka 13:05, 12 kwi 2016

Gosia, co wchodze chcę coś napisać, ale moja Zuza mi nie pozwala... potem znowu wchodze a tu 10 stron więcej...
korzystając z okazji ,że padła, szybko napisze,że ogród wymuskany, przepiękny, aż się boje wejść jak wszystko wybuchnie kolorem
no i trzymam kciuki za coś o czym nie wiem, bo przegapiłam w tych setkach stron hihi
Ensata 13:16, 12 kwi 2016

Konieczka, Magnolia, dzięki. Właśnie tnę i trochę odpada mi ręka. Jak Wy to robicie, to ja nie wiem
magnolia 13:29, 12 kwi 2016

nożycami do bukszpanów akumularorowymi. Albo ręcznymi do żywopłotów tez można. Sekatorem się zachlastasz
AgaeM 14:37, 12 kwi 2016

Wsparcie ogrodowe pilnie mi potrzebne. Jak mawia moja teściowa w urzędach - z góry serdecznie dziękuję.
Konieczki 14:38, 12 kwi 2016

magnolia napisał(a)
nożycami do bukszpanów akumularorowymi. Albo ręcznymi do żywopłotów tez można. Sekatorem się zachlastasz

Marta a co za jeżówkę masz w awatarku?
magnolia 14:49, 12 kwi 2016

Magnus