Sebek, meble wyszły super. Nie wiem czy nie zatrudnię mojego taty, do tego aby mnie takie tez zrobił, tylko jemu nic się juz nie chce.Kolor masz fajny, poduchy fajne. Efekt WOW. Teraz się przyznaj, jest coś czego nie potrafisz zrobić?Napisz mi na priw ile cię to wyniosło , ok?
Doczytałam dzis w Gardeners World ze to chyba moja wina ten trawnik i te tuje . Niby człek wie i pamięta a jednak popełnia błędy . Niestety wszystko wskazuje na to ze i trawnik i tuje zasilałam nawozem azotowym za pozno. Nie pamietam do kiedy zasilałam ale niestety wszystko wskazuje na to ze w tym roku do lipca i basta. Potem jesienne.
Tujki nie zdążyły zdrewniec a trawnik jest osłabiony podatny na choroby bo wyglada to jak czerwona nitkowatosc traw.
Nauki nigdy nie za wiele jak widac nie tylko teoria jest wazna ale najważniejsza jest praktyka.
Pisze ze na trawnik siarczan amonu 15 g na metr kwadratowy .
nazwę dichondra pierwszy raz słyszę, ale jak wyguglowałam to już mi ta roślina się znajoma wydaje, zapowiada się ciekawie!
Ja tam nie wiem czy donice i meble na jednej osi widokowej będą, ale jeśli tak, to się te szarości ładnie zgrają.
No nie chciały ze mną współpracować, ale jak widziałam kilka tygodni temu co się dzieje, to zamówiłam sobie u Marty potrzebną ilość, bo nie chciałam, żeby rabata wzięła w łeb.
Pięknie Ci idzie zakładanie ogrodu Hortensje, trawy, bukszpany - nie znam osoby na tym forum, która nie ma choć jednej z tych roślin u siebie - kochamy te połączenia! Nic dziwnego, że Cię kopiują
Nie wszystko robię na szybko, czasem lubię się porozkoszować Np. kupując ubrania W pracy zawsze działam szybko i nie wiem czy nie zwolnić, bo nie mam takich wyników jakich od siebie oczekiwałem
Poduchy bardziej puszyste jak najbardziej wskazane - kiedyś je wymienię Priorytetem jak na razie nie są, bo te cienkie nie uwierają Tylko wyglądają nieproporcjonalnie