Pięknie. A roślinność powala.
Jukki kwitły o tej porze roku???
Ech, ten rzymski klimat...
Często się odgrażam, że się wyprowadzę do cieplejszych klimatów.
Tees, ja prawie skaczę, paluch wredny nie boli!!...robimy wypad, z goścmi do Jaskini Niedżwiedziej, w Kotlinie Kłodzkiej i zaliczamy obowiązkowo pstrąga
w niedzielę uciekają, uffff...będzie mi smutno i wiem, że pomogli...przetrwałam cięzkie chwile, na wesoło
Dzięki W związku z tymi Waszymi skojarzeniami przypomniało mi się, jak któraś z dziewczyn na forum pisała, że w ofercie handlowej jakiejś firmy przeczytała o rabatach. I pierwsze, co pomyślała, to co na tych rabatach posadzili
Moja.
Najnowszy sposób koloryzacji Wella Professional - color i.d. Ja jestem zachwycona.
A w minimalizm idę i owszem.
Bo nie umiem projektować.
Proste rabaty łatwiej zrobić, a i nasadzenia minimalistyczne są prostsze. Dwa rodzaje roślin na rabacie i styknie
Jak już się na coś zdecydujesz, i zaczniesz coś robić, zobaczysz, że następne inspiracje same przyjdą do głowy.
Irenko, przeczytałam o szynie... Oj, od samego czytania mnie boli.
Ogród masz piękny tej jesieni. Tak jak i tej wiosny, i tego lata
Też zabrałaś nam swoją uśmiechniętą, energetyzującą, optymistyczną buźkę?
U mnie na wsi wszystko, co wchodziło w kable elektryczne usunęli energetycy. To się chyba konserwacja nazywa i to należy do obowiązków właściciela sieci energetycznej.
Choć od dawna widzę Twoją radosną twarzyczkę, nie chwaliłam jeszcze dotąd awatarka.
Ładna z Ciebie dziołcha