Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Moja codzienność - ogród Oli 22:21, 04 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

gapie się jak cielę i szukam tego mlecza!!!!
a niby szatynka jestm
spójrz glebiej...cien
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:20, 04 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

serio
dałaś rade oragnąć ten syfek? wybacz że w takim stani ale nei dałam rady czasowo

Spoko.po oczyszczeniu terenu pod nie,ukladanie tych siewek i sadzenie to byl relaks.dostaly 30 m 2 oby sie przyjely.choc znow gdy widzialam Twoja gline to uwiezyc nie moglam ze taka ziemie mozna miec.i chyba powinnam zazdroscic
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:20, 04 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

serio
dałaś rade oragnąć ten syfek? wybacz że w takim stani ale nei dałam rady czasowo

Spoko.po oczyszczeniu terenu pod nie,ukladanie tych siewek i sadzenie to byl relaks.dostaly 30 m 2 oby sie przyjely.choc znow gdy widzialam Twoja gline to uwiezyc nie moglam ze taka ziemie mozna miec.i chyba powinnam zazdroscic
Blyxa i elipsa 22:20, 04 kwi 2016

Do góry
Niesamowicie mi miło dziewczyny, że ktoś tu zagląda Przepraszam, za nieobecność, ale byłam wyjechana, a niestety przez komórkę na forum zalogować mi się nie udało.Musze popracować nad tym, bo po dwóch tygodniach człowiek wypada całkiem z obiegu

Rumianka, anbu, zawitka - naczynie to korytko kamienne. Kupione pod fontannę w stylu japońskim. Kiedyś zrobiłam nawet tutorial - post na samym dole strony
https://www.ogrodowisko.pl/watek/498-wykonanie-zrodelka-z-kamienia?page=8

Ogólnie w google należy szukać korytko (koryto) kamienne, koryto dla bydła. Kupowałam pod Wrocławiem.

Milka napisał(a)
Nowy taras dla dzieci, to po prostu doskonały pomysł, czekam na akcję
Masz w super kondycji wrzośce, u mnie ciągle kiepskie, czyli one nie dla mnie

Taras się robi. Muszę pamiętać, aby wrzucić jutro zdjęcia. Wrzośce co roku ostro przymarzają, ale jak już pisałam - u mnie najcieplejsza strefa w kraju, więc zawsze coś tam ocaleje

frezja, Rumianka- odnośnie wrzosów to melduję, ze dziś zaczęłam ostre zabiegi fryzjerskie Ale ja mam ich masę, w dodatku lubię każdy krzaczek sekatorem obcinać - pewnie zajmie mi to czas do końca tygodnia

malkul napisał(a)
naprawiłas już ten wianek? pokażże nam cosik z ozdób

Wstyd, ale jednak ozdób zupełnie nie robiłam. Wyjeżdżałam na święta, wiec tylko udekorowałam dom kwiatami, a jak miałam czas, to akurat było słońce, więc popędziłam do ogrodu krzątać się i podcinać. Wianek obiecuję wrzucić jutro

Zaraz jeszcze pochwalę się krokusami, co zakwitły przed samiutką Wielkanocą i cieszyłam się nimi całe półtorej dnia
Moja codzienność - ogród Oli 22:19, 04 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

jest jest jest chwast...Ola wielki mlecz Ci wyrósł i nawet przekwitł skoś tego dmuchawca
buziaki zostawiam

gapie się jak cielę i szukam tego mlecza!!!!
a niby szatynka jestm
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:17, 04 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
no co Ty? To moze w donicy je posadzic?

warto spróbować
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:17, 04 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

A wiesz ze siewki juz rosna

serio
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:16, 04 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

śmietnik?

heheheheh żartuję. na 100 % musza miec ograniczniki.
no co Ty? To moze w donicy je posadzic?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:16, 04 kwi 2016

Do góry
u mnie kwitna już hiacynty i szfirki zaczynają ale nie mam zdjęć.
moze jutro mi sie uda.
mam tylko takie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:14, 04 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
nie.to nie to.ale uwiez mi ze bym wolala by to bylo to.
Pomoc doprowadzilaby mnie do grobu.

Glowie sie tylko na beatelsami bo mam je w przechowalniku i teraz boje sie je sadzic... jskie miejsce dla nich byloby najlepsze?

śmietnik?

heheheheh żartuję. na 100 % musza miec ograniczniki.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:13, 04 kwi 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Gosienko prace widzę w toku. Mam nsdzieję, że w tym sezonie mnie odwiedzisz i ja się kiedyś wproszę.

może jak tulipany zakwitną?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:12, 04 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

hihihi nei zauważyła mówisz, oby to nie była ta choroba że lepiej nie widziec niż pomóc moja teściowa na nią cierpi
nie.to nie to.ale uwiez mi ze bym wolala by to bylo to.
Pomoc doprowadzilaby mnie do grobu.

Glowie sie tylko na beatelsami bo mam je w przechowalniku i teraz boje sie je sadzic... jskie miejsce dla nich byloby najlepsze?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:11, 04 kwi 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Kawał dobrej roboty zrobiony. Dobrze, że nie mam thuj
Rabaty pięknie startują

heheheh dobrze
dziś posadziłabym graby
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:11, 04 kwi 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

o to samo pytam ? chyba że z powodu braku wody? wymyślam nie wiem?

bo widzę ciemność ....100mb mam u siebie...nie do przerobienia wiosna ...chyba ze w upalnym lipcu

dziewczyny mają rację to brak słońca , obiedka za blisko rosnie
Moja "przyziemna" :) pasja 22:10, 04 kwi 2016

Do góry
Jak zdrówko Jagódko?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:10, 04 kwi 2016

Do góry
Jagodaa napisał(a)

One tak mają, gdy coś blisko rośnie i zasłania światło i przewiew. Łatwo o atak grzybów no i bez słońca zasychają też gałązki.

własnie!!! najgorsze jest to że nie zmienię tego.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:09, 04 kwi 2016

Do góry
makkasia napisał(a)
Gośka, Malkulku co to za selseria? Wiem, ze pisałaś tyyyle razy, wiem, że to nie jesienna, ja mam skalną ale moja srebrna i sztywna a taaa jest piękna
Myślę, że tuje latem są zakryte na dole i dlatego brakuje im światła stąd takie brązowe się trochę zrobiły. Kawał dobrej roboty ja mam nadzieję na weekend

dostałam od Magnoli która mówi że to Sesleria Heufleriana

z tym światłem to oczywiście masz rację w 100%. obiedka jest za blisko nich i biedne cierpią.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:07, 04 kwi 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

mam u siebie, zakładaliśmy dwa lata temu i powiem szczerze to była najlepsza inwestycja ogrodowa - w zeszłym roku mimo gigantycznych upałów sięgających 37 stopni (w cieniu) ani centymetra spalonej, pożółkłej ba nawet podwiędnietnej trawy dodam że trawnik od południa

Już cię kocham bezgranicznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:07, 04 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
ale tego natrzepałyscie. moja mama jeszcze chyba nie zauwazyła, że ja ogrodem się zajmuje... bo przecież nie widać.

hihihi nei zauważyła mówisz, oby to nie była ta choroba że lepiej nie widziec niż pomóc moja teściowa na nią cierpi

Do góry
malkul napisał(a)

oby kochana oby bo ostatnio to palcem do........sobei trafić nie moge a przecież jeszcze czas warzywnika i szkalrni i upałów się nie zaczął

mam u siebie, zakładaliśmy dwa lata temu i powiem szczerze to była najlepsza inwestycja ogrodowa - w zeszłym roku mimo gigantycznych upałów sięgających 37 stopni (w cieniu) ani centymetra spalonej, pożółkłej ba nawet podwiędnietnej trawy dodam że trawnik od południa

co do zmęczenia - na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że pięknie u Ciebie bardzo bardzo... więc warto się tak "troszku" pomęczyć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies