a jak masz blisko i bedziesz odbierać u producenta to juz wogole super sztuki dorwiesz. ja miałam przywiezione ich transportem to pare bylo takich ze np. pory na srodku srednio wyszły a chciałam jak najbardziej porowate. ale ze jechali z towarem dalej nad morze to byłam pierwszy i wybierala i przebierałam
zgadzam się z Martą, przeplatanki wieją wioską a wioski nie chcemy prawda?
Aga a moze ograniczyc troche gatunki..na przód dać te cyprysiki, w srodek berbery i klon i to wszystko. i ten dół pociagnac troszkę dalej żeby nawiazaniem był? albo rozchodniki w środek, a przód berberys mala kulka
ten narożnik chyba nie jest az tak wielki aby tyle gatunkow tam dawać, lepeij w mase pójść
co do roslin to moja luźna propozycja, niewiem co już masz z roślin. póki tam słonecznie można pojść np. w rozchodniki a z czasem co by bylo o czym na watku pisać wymienisz na hakone czy coś tam
niestety nie na takim odludziu jakbym chciała sąsiad ten najblizszy co się jeszcze buduje zaczął pół roku po nas, załamani byliśmy..
to jeszcze taki dziewiczy teren raczej pieszych spacerów i wycieczek konnych i rowerowych ale do centrum mamy kwadrans na pieszo a do krańcówki tramwajowej 7min więc jest ok
ale Ty masz pamięć
szukałam w skrzynce mailowej ale to było ponad rok temu i pewnie wyrzuciłam kontakt. oni chyba ze ślaska byli ale generalnie troche tego w necie jest i kazdy wysle Ci próbki za free. ja szukałam głównie przez allegro
Wcześniej betonu nie brałam pod uwagę, a teraz rozważam nawet.
Ty masz na ścianie w salonie, może polecisz dobrą firmę, do której zapytanie mogłabym wysłać?
aha czyli to ładne odnowione przed przyszłym tarasem to garaż? juz chyba sie orientuje powoli nie bierz mnie tylko za wścibską ja poprostu lubie mieć orientację w terenie
z czasem wszystko ładnie odnowicie i wtedy może pokażesz metamorfozę to nam szczeki z majtkami opadną!
Nie, mój ogród to jeden długi prosto kat z garażem posrodku nigdy całości nie pokazywała bo to raczej widoki nie na forum gdzie każdy pokazuje wszystko naj
Aniu plany na altana to głównie betony
Ręczę Ci, że nie dalabys rady nawet jednej ceglowki oderwać od tej zaprawy.Em zaopatrzony w dobry sprzęt klnie na ten kominek.
Kostki buksowe są od trzech miesięcy, w zamierzeniu mają utworzyć żywopłot ale tak to jest jak człowiekprzerabia kule
perovskia rewelacja! musze ją mieć
ale gugusia masz fajowego z moją Nataszką by sie nadał, zaraz by go całowała po nosku, ona tak lubi wylizać po buźce maluszki