Jak ja to lubię. Chętnie bym rozwiesiła u siebie w ogrodzie tylko nie mam drzew. Fajnie ujęłaś na zdjęciach - domyślam się, że było trudno. Tęcza jest wspaniała
Juzia SS kwiat ma niepowtarzalny - żadna róża nie ma takiego koloru. Natomiast jeżeli chodzi o krzew to nie tworzy dużego krzewu i potrafi chorować. Jednak bardzo ją polecam właśnie ze względu na jej inność
Aga mam różankę i niezłą kolekcję róż Tej na pierwszym planie nie ma na ostatnich zdjęciach, bo pokazywałam ja wcześniej - to róża Summer Song
Więcej jej zdjęć poniżej
Magda ale zdjęć dużo wrzucilaś, miło pooglądać. Wszędzie mi się podoba a dziś tutaj najbardziej
Nie stresujesz sie jak sunia wchodzi na rabaty?
Jak sobie radzisz z ograniczeniami wody?
Elu! Pięknie kwitną Ci róże, inne roślinki też, miejsce z brzozami bardzo ładne, spokojne.
Oczko wodne z liliami zachwycające. Przy tym upale aż czuje się chłód od wody patrząc na zdjęcia.
Basiu piękne i kolorowe, w dobrej kondycji są twoje kwiaty, z przyjemnością obejrzałam twój kwitnący ogród.
Ten delikwent w tym roku u mnie chyba się obraził, nie zakwitł, czekam na przyszły rok, że się poprawi
Dziewczyny, powiedzcie mi co to za trawa?
Dostałam kiedyś w gratis i w tym roku wypuściła kwiatostany, które mnie szczerze zachwycają . Muszę znaleźć dla niej bardziej widoczna miejscówkę :+)
Kasia ,co to za odmiana przetacznika i jak długo kwitnie? Bardzo mi się podoba to zestawienie z Pashminą. Też mam tą różę i mogłabym go posadzić tak ,jak u Ciebie.