zastanawiałam się nawet czy ten drugi nie jest zbędny - i zostać przy jednym żeby było konsekwentnie ale widzę czasem czasem łączenia 2 różnych kamieni i jest ok - albo 2 rodzaje płyt kamiennych i jeszcze dodane drewno tez ok. choć kiedyś się tego bałam.
ale więcej niż dwóch na pewno nie
dzięki wasze opinie to ważne aby się utwierdzić w decyzji - albo ją gruntownie przymyślec
Jakbys wybrała okrąglaki to byłoby konsekwentnie, ale szary wygląda bardziej naturalnie... Chyba w tego tłucznia bym poszedł - dwa rodzaje żwiru są w porządku - ale więcej do ogrodu nie wprowadzaj
Sebuś ale wiesz że będzie wyrwa w pierwszej linii patrząc od wąskiej strony ? a w zasadzie 2 wyrwy
a co tam mogę przesunąć to jedyne sto coś tam trawek będę sobie dozować to szczęście
a tak serio zastanowię się - zorientuję kiedy eM wychodzi na dłużej i przesunę on się nie skapnie a ominie mnie patrzenie na niego stukającego się w czoło za każdym razem gdy będzie przechodził obok mojego przesadzania
300 sadzonek? Robota głupiego lubi, ale nie wiem czy bym się poświęcił... Z daleka wygląda to mega dobrze jeśli mam być szczery A po przesadzaniu z bliska będzie efekt, z daleka będzie niemal identycznie...
Sebek - dzięki za słowa otuchy ale ja tego 45 nie kumam , jak stanę w rogu rabaty to mam 45 jak patrze po skosie, więc jak posadzę po skosie to w innym miejscu będzie taki punkt widzenia że będą rzędy - czy nie ?
Rattan jest dość żywotny, choć nie mam pojęcia czym je zabezpieczyć... Dlatego moje będą stalowe - mam nadzieje, że za tydzień będe miał na czym usiąść _