mam tylko nadzieję że jak podrośnie to zleje się w jedną masę.
Jednak i tak jak patrzę na całość to mnie teraz rażą linie proste - to co za liniami prostymi rabat tez posadzone w linie i gubi się naturalność, zauważyła to projektantka i mnie ostrzegała a ja swoje : nowoczesny ogród = proste linie i koniec - teraz wiem co miała na myśli i będę zmiękczała linie rabat poduchami z pumilio - nie wiem może to teraz te śmiałki w liniach prostych - jednak za dużo tych kresek się zrobiło.
Sebek - dzięki za słowa otuchy ale ja tego 45 nie kumam , jak stanę w rogu rabaty to mam 45 jak patrze po skosie, więc jak posadzę po skosie to w innym miejscu będzie taki punkt widzenia że będą rzędy - czy nie ?
listy oddzielające trawę to listwy alu do montażu g-k , wygladają tak jak niżej - zaginam jedną ściankę w literę L i najczęściej tak wkładam - jak nie ma miejsca to czasem zaginam obie i zostaje listwa ale ona wtedy się "zatapia" - jakby ją ziemia pożerała
300 sadzonek? Robota głupiego lubi, ale nie wiem czy bym się poświęcił... Z daleka wygląda to mega dobrze jeśli mam być szczery A po przesadzaniu z bliska będzie efekt, z daleka będzie niemal identycznie...