piękny. Idealnie pasuje! brawo!
A kiedy łaki?
czym malowałaś dechy? szlifowałaś sama?
a wiesz, że planuje taki pod pergole?
ale to nie w tym roku (chyba)
Kochani...dzięki za słowa uznania...wiecie jak się bałam tej realizacji?...jeszcze ławki jutro i temat zamknięty
Poli-specjalnych umiejętności to mieć nie trzeba...tylko dobry projekt, kilka bezcennych rad od dobrych Duszyczek i poszło
Jagoo- taras jeszcze do podrasowania jest...muszę trawy wybrać do donicy...zrobić kolejną i obsadzić...i rabata za tarasem się robi...ale o tym później
dechy sa olejowane...strasznie się uparłam na tn olej...ciekawa byłam efektu...i moim zdaniem jest super....a deski są miłe w dotyku...jak będzie lepsza pogoda to pokażę je z bliska...
dechy kupiliśmy w markecie bud....były już z grubsza wyszlifowane....ale i tak zawieźliśmy je do pobliskiej stolarni na dokładniejsze przetarcie i przycięcie pod wymiar... Krystian wygładził końce...i można było malować
stół pomimo, że jest dośc ciężki wygląda zadziwiająco lekko....miła odmiana od tego, który był...szczerze polecam tę konstrukcję...dobrze się spawa i ładnie się prezentuje
buziaki Kochana