ja królowa cebul?
no co ty! chcesz żeby mi dziewczyny tyłek skopały, tu już są królowe cebul zaraz mnie w te pędy pogonią
a tak serio mówić to w sumie dla mnie osobiście nie liczy się ilość a sposób ich kompozycji
u mnei nie wypaliła rabata na która najbardziej czekałam czyli tulipany w trzcinniku ale jak to Sebek napisał nie może być idealnie.
Jak zaczynają są niemal czerwone - nie mogłem patrzeć jak ta czerwień podkreśla kwiaty Susan Dziś jest lepiej Magnolie jak widać potrzebują specjalnej troski - tylko zawsze zapominam kupić im ten nawóz
Mam też jednego żółtka, który rośnie tu jakieś 7? lat i kwitnie
Trzmielina wymaga ciachania - niedługo do domu mi wejdzie razem z dereniem
I totalna klapa - Queen of the Night w drugim roku... A raczej ich brak - nie wypuściły ani jednego kwiatka - trudno... Żałobnych tulipanów już raczej nie posadzę
Za to Van Eijk dały czadu po raz drugi - może nie wszystkie, ale w większości kwiaty są duże i dorodne
U mnie dwa buki rosnące w żywopłocie śpią... Wygląda to dziwnie, ale mam nadzieję, że żyją... Dziwna ta zima była - dużo roślin, które już dawno powinno ruszyć nadal śpi - ale jeszcze czekam
Nie, to nie mają być te do grzania wody, tylko "elektrownia słoneczna" :S. Podobno w tym roku dofinansowanie 40% a w przyszłym 30%, ja się tym nie interesuję na razie. Jakiś podział zadań musi być .
Sebek ja prosze choć o maluteńki kawałek stolika.....ciut ciut
Wracając do buków moim tez pękają paki ale o listkach to jeszcze trudno pisac. I powiem Ci,że w skrytości czekam wreszcie na kolor purpury na rózanej j rabacie....