Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Zana 22:39, 23 kwi 2016

Sebek napisał(a)

A co jak się nie spodobają? Choć mi w tej surowej, niemal cortenowej wersji przypadły do gustu Ważne, żeby mi się podobały - w końcu ja będę na nich siedzieć/leżeć, co nie?

I nikogo nie zaprosisz do posiedzenia/poleżenia? Nudno Ci będzie.
06:23, 24 kwi 2016
czekam na meble ...cierpliwie!......jeszcze )))))
leon60 09:30, 24 kwi 2016

ooo meble się robią ,wypatruję niecierpliwie
Sebek 10:47, 24 kwi 2016

Wszystkim oczekującym na meble macham zbiorowo i każdemu z osobna Posiedzieć na nich dam każdemu, kto takową chęć wyrazi Uwierzcie, że mi też się już dłuży oczekiwanie na nie, ale niektorych rzeczy nie przyspieszę... Mam nadzieję, że weekend majowy spędzę w pozycji leżącej bądź półleżącej W te dni muszę tylko jeszcze tylko kostkę i dom umyć, nawieźć cały ogród biohumusem, zrobić kanty, umyć donice, przygotować ziemię pod sadzenie kłączy i pewnie jeszcze tysiąc rzeczy o których zapomniałem... Ale potem będę leżeć i pachnieć

Idę porobić zdjęcia, co prawda przed chwilą sypał śnieg, ale nadal jest zielono
Madzenka 11:11, 24 kwi 2016

Sebek ja prosze choć o maluteńki kawałek stolika.....ciut ciut

Wracając do buków moim tez pękają paki ale o listkach to jeszcze trudno pisac. I powiem Ci,że w skrytości czekam wreszcie na kolor purpury na rózanej j rabacie....
Sebek 11:18, 24 kwi 2016

Kawałek stolika I próba blatu - nie pasuje wielkością... Grrrr, na szczęście znalazłem alternatywę...

Kula odpalona... Nie dopatrzyłem, że w zestawie nie było rurki - na szczęście miałem swoją

Sebek 11:20, 24 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Sebek ja prosze choć o maluteńki kawałek stolika.....ciut ciut

Wracając do buków moim tez pękają paki ale o listkach to jeszcze trudno pisac. I powiem Ci,że w skrytości czekam wreszcie na kolor purpury na rózanej j rabacie....

U mnie dwa buki rosnące w żywopłocie śpią... Wygląda to dziwnie, ale mam nadzieję, że żyją... Dziwna ta zima była - dużo roślin, które już dawno powinno ruszyć nadal śpi - ale jeszcze czekam
Sebek 11:21, 24 kwi 2016

Angelique po 3 latach - malutkie wyrosły, ale zakwitły... Co prawda jakaś 1/3, ale zawsze coś

Sebek 11:25, 24 kwi 2016

Te tulipany strzępiaste za to kwitną jakieś 5 lat w jednym miejscu - i podwoiły swoją ilość

Przymrozek uszkodził płatki tych co kwitły, świeże pąki wyglądają niestety tak... Bywa

Sebek 11:27, 24 kwi 2016

Czerwone w zeszłym roku nie zakwitły - w tym roku znowu są Oczywiście sadziłem inny kolor, ale jak się nie ma co się lubi...