Aaaale kanciki - mi dzisiaj zamiast łuku wyszły fale Dunaju.... Przy Twoich fffffstyd pokazać
I znowu u Ciebie wsiąkłam...a tylko na chwilkę miałam zajrzeć, książkę chciałam poczytać... Powiedz mi Dobra Kobieto co Ty masz między kulaskami takie zwiewne posadzone??? I przed nimi to carexy? Jakie?
I ja się wzięłam dziś za kanciki..ale pewnie nigdy nie będą takie jak Twoje No chyba, że wygram w lotka i rozłożę trawnik z rolki
Aniu a ta róża rozłamana po zimie. Zebrała się? Ja bym chciała prawdziwego stracha na wróble. Ale co znaczy słowo "prawdziwy" w tym kontekście? Tyle tylko, że wróbli nie mam. Ojciec koleżanki miał rzeźbioną budę dla psa. Jednak ustawioną tyłem do wejścia na posesję. Dziwili się ludzie, dlaczego taka piękna buda tak dziwnie stoi. I pytali. Okazało się, że to atrapa, bo on psa nie miał. I nie chciał, żeby było widać, że nie ma psa. Byłam, widziałam.
zrozumiałam że mus wybrać ziemię spomiędzy płyt, dać warstwę kory, najlepiej drobno mielonej bo inna się nie zmieści potem dopiero kompost w którym sadzi się karmnik, nawet jak chwasty urosną będzie łatwo je usunąć
irys harmony
A sama drałowałaś po nie do Wrocławia, czy masz namiary na wysyłkę???
Gosiu dziękuję, ale nie o to mi chodziło. Nieprecyzyjnie zapytałam. Co masz na dachu
Białe krokusów przekwitly a iryski dalej piękne 7
a czy to ważne? efekt końcowy się liczy
no fiesz ja mam wrocławskie buksy to i TY możesz... kto Ci zabroni
Zaangażował.... Pod moją presją