Olik, teraz i Ty będziesz szczęśliwa ze swoją nową rabatką
Wszyscy się bali doradzać coś konkretnego bo tu jest potrzebna Szefowa, która wie co i jak Masz za idealny ogród aby projektować coś na szybko.
No właśnie, właśnie. Wsiowy?? Masz bardzo elegancko, a ile takich jak Twój eleganckich ogródeczków masz po sąsiedzku???? Na wsi ? Na wsi w większości to wsiowe ogródki, nie mylić z naturalistycznymi! A u Ciebie elegancja
A skoro będzie tarasik przy wejściu to będziesz miała oko na kopciuszkową? Bo przecież o widok chodzi a nie parę desek Ona cudna przecież, tyle pracy i już dojrzała. A mebelki rattanowe sobie kup
Aniu, nie wiem czym serby podlewać bo nigdy się tym nie interesowałam.
Ja od roku już nie używam żadnych sztucznych nawozów w ogrodzie. Wszystkie rośliny dostają gnojówkę z pokrzywy i rosną jak szalone
Ja w zeszłym roku siałam 19.03 kwitła, ale bardzo późno, teraz chcę to zrobić w połowie lutego, tyle, że w międzyczasie przez tydzień mnie nie będzie, więc pasuje, żeby wtedy przypadł ten okres stratyfikacji i nie będę się musiała martić o podlewanie.
Nie ma za co dziękować Lubię robić takie porównania.
Sadzonki udało mi się całkiem ładne kupić na all...za ładną cenę.
Niestety muszę się też przyznać, że w pierwszych dwóch sezonach Florovit lał się u mnie litrami. Oczywiście to nie jest temat do chwalenia się ale muszę być uczciwa, że nawóz jednak wspomógł w dużej mierze szybkość wzrostu bukszpanu jak i innych moich roślin.
Może weżmiesz przykład z Juzi? W tamtym roku też się denerwowała na porządek w swoim ogrodzie A teraz czeka na kolejny sezon aby robić przemeblowania na rabatach