Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

polinka 19:35, 25 sty 2016

To ja gratuluję tysiączka i wyboru drzewka

Fajnie, że jesteś i dzięki za duużego kopa do dekoracji.

Buziaki Asiu- Nawigatorko
Magda70 19:52, 25 sty 2016

nawigatorka napisał(a)
koniec debatowania.
Decyzja jak się okazuje nie była łatwa (o czym ostrzegała Kasia) ale nie tyle przez niezdecydowanie a przez różne walory różnych propozycji i tez przez niejednoznaczność opisów. Jak już wspomniałam należe do tych, którzy nie kupują roślin na oko, tym bardziej, że te drzewa mają zająć dość centralne miejsce.
bedą zatem świdosliwy. jesli będą miały odrosty to będziemy bogatsi w wiedzęjesli miałabym techniczny lub finansowy problem z ich dostaniem otwarte są tez drzwi dla Klona tatrskiego ale w tej kolejności.

i tu prośba. wiecie za ile u mnie są swidosliwy (dla przypomnienia 623 zł.będę szukała jeszcze egzemplarzy nie za małych ale w bardziej przyjaznej cenie.
gdybyście spotkali takie na swojej drodze to poprosze o informację będę zobowiązana. jesli nawet mieszkacie daleko to będę choć wiedział jakie ceny obowiązują w innych miejscach i czy warto buntowac sie na te u nas

i co najwazniejsze - dziekuję! wszystkim, któzy zaangażowali się tak bardzo w tę debatę, podsuwali propozycje, wątpliwości, inspiracje. bez Was nie wiedziałabym co to Swidośliwa

Asia, z tego co wiem to jesienią swidośliwy kupila (przynajmniej szukała) Katiaxx...popytaj u niej.
nawigatorka 20:01, 25 sty 2016

siakowa napisał(a)
To dziś po raz kolejny gratuluję tym razem podjecia decyzji hihi wybredna Kasia głosowała za swidosliwa

a dziękuję za świdosliwą ale bez owoców na nalewkę nawet suche się nadaszą ja wszystko zalewam. nalewka bedzie nazywała się Lucianka
nawigatorka 20:02, 25 sty 2016

polinka napisał(a)
To ja gratuluję tysiączka i wyboru drzewka

Fajnie, że jesteś i dzięki za duużego kopa do dekoracji.

Buziaki Asiu- Nawigatorko

jak ładnie napisałaś... ech aż się wzruszyłam. a ja dziękuję za kopa do łopaty
nawigatorka 20:03, 25 sty 2016

Magda70 napisał(a)

Asia, z tego co wiem to jesienią swidośliwy kupila (przynajmniej szukała) Katiaxx...popytaj u niej.

o dzięki lecę pytać
siakowa 20:09, 25 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

a dziękuję za świdosliwą ale bez owoców na nalewkę nawet suche się nadaszą ja wszystko zalewam. nalewka bedzie nazywała się Lucianka

Nie nie u siebie jej nie chciałam ze względu N owoceale pisalam ze u Ciebie to nie ma znaczenia cieszę się trzymam kciuki za znalezienie ładnych egzeplarzy coby było się na co uśpić i oczy cieszyć
nawigatorka 20:25, 25 sty 2016

siakowa napisał(a)

Nie nie u siebie jej nie chciałam ze względu N owoceale pisalam ze u Ciebie to nie ma znaczenia cieszę się trzymam kciuki za znalezienie ładnych egzeplarzy coby było się na co uśpić i oczy cieszyć

bedę polować. tylko to nie miało byc w tym roku... ale może się uda. najpierw jednak serby i graby.
Magda70 20:26, 25 sty 2016

Ach te nasze potrzeby....i piorytety
nawigatorka 20:28, 25 sty 2016

Magda70 napisał(a)
Ach te nasze potrzeby....i piorytety

serby musze wiosną bo kopane i to ostatnie nieduże egzemplarze na plantacji i zarezerwowane od jesieni ale kasy na nie nie było.
a graby mają zastąpić w podjeździe wisnie, które postaram się (przynajmniej jedną) reanimowac w ogrodzie. a przesadznie tez musi być wiosną.
Madzenka 20:52, 25 sty 2016

Wpadłam opić świdosliwy i tysiączka Gratulejszyn
Fajnie że jesteś z nami, taka osobowość, poczucie statyki. Krotko mówiąc lubie to

Miałam prasować a przeczytałam prawie 200 postów