nie mam tulipaów tej odmiany... domyślam się, że akrobacje już niekoniecznie łatwe, dlatego tym bardziej podziwiam wczesne tulipanki zakwitły, tylko patrzeć a i późne będą nas zaskakiwać
A poduchy przy deszczach chowasz ??? czy masz jakieś pokrowce ??? ..... dzięki za chęci podjadę sobie i obejrzę te z katalogu ... Może nie będą złe ....
Mnie też zaskoczyły, ale bardzo pozytywnie, bo rozwinęły się w ciągu kilku dni. Masz u siebie jakieś tulipany Kaufmanna? One kwitną właśnie tak wcześnie. A "przyziemne" zdjęcia coraz ciężej się robi, bo położyć się na brzuchu już nie mogę.
To samo mogę powiedzieć o sadzeniu dużych bukszpanow w korzeniach brzóz.... Masakra ... I dlatego nie są sysmetrycznie posadzone, nie dało sie, brrrr jak mnie to drażni
bo ja zołza jestem to się bojom i stoją na baczność
co do farby, oleju bądź tym podobnym. Mam małą działkę, jasną elewacje, ale podbitkę i stolarkę okienną złot dąb. Wydaje mi się, że gdybym dała złoty dąb na pergoli i altanie to by to był przytłaczający obraz.. sąsiedzi mają domek w ciemnym kolorze i mi się nie podoba jak na niego patrzę. Nie musi być też czysta biel, ale jasny, słoje mogą przebijać, aby tylko było trwale.
ludu... będziesz się śmiała. patrzę na cięcie pod karton i se myśle fotka nówka? nieeee lawenda kwitnie
bukszpanową kulką się nie przejmuj, podlej dolistnie florowitem i będzie piękna, ma niedobór potasu
szkoda, że nie mam namiaru na gościa od którego kupowałam swoje meble, mogłabym je szczerze polecić. stały latem i zimą na dworze be żadnego uszczerbku, a technoratan bardzo ładny...