Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród Sylwii od początku cz.II 21:55, 23 mar 2014

Do góry
Syla napisał(a)

A poduchy przy deszczach chowasz ??? czy masz jakieś pokrowce ??? ..... dzięki za chęci podjadę sobie i obejrzę te z katalogu ... Może nie będą złe ....
na zimę chowam, latem leżą, chyba że pada i uda mi się zebrać to zbiorę
Ogród Dominiki 21:52, 23 mar 2014

Do góry
Domi napisał(a)

Mnie też zaskoczyły, ale bardzo pozytywnie, bo rozwinęły się w ciągu kilku dni. Masz u siebie jakieś tulipany Kaufmanna? One kwitną właśnie tak wcześnie. A "przyziemne" zdjęcia coraz ciężej się robi, bo położyć się na brzuchu już nie mogę.
nie mam tulipaów tej odmiany... domyślam się, że akrobacje już niekoniecznie łatwe, dlatego tym bardziej podziwiam wczesne tulipanki zakwitły, tylko patrzeć a i późne będą nas zaskakiwać
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:35, 23 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
szkoda, że nie mam namiaru na gościa od którego kupowałam swoje meble, mogłabym je szczerze polecić. stały latem i zimą na dworze be żadnego uszczerbku, a technoratan bardzo ładny...

A poduchy przy deszczach chowasz ??? czy masz jakieś pokrowce ??? ..... dzięki za chęci podjadę sobie i obejrzę te z katalogu ... Może nie będą złe ....
Ogród Dominiki 21:32, 23 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
przepiękne fotki, przepiękne widoki zastanawiam się jak Ty te zdjęcia z tej perspektywy robiłaś???? tulipany mnie zaskoczyły...

Mnie też zaskoczyły, ale bardzo pozytywnie, bo rozwinęły się w ciągu kilku dni. Masz u siebie jakieś tulipany Kaufmanna? One kwitną właśnie tak wcześnie. A "przyziemne" zdjęcia coraz ciężej się robi, bo położyć się na brzuchu już nie mogę.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:23, 23 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza pod brzozami ciężko cokolwiek sadzić jak korzenie sie rozrosną.... brrrr, chyba lepiej posadzić to co tam ma być dziś mogę to powiedzieć z pełną odpowiedzialnością, jesienne dosadzanie tulipanów było mordęgą...
U mnie pod brzozami są głównie miskanty, rozplenice, funkie, świerk nidifiormis
najszybciej znajdziesz w wizytówce letniej

To samo mogę powiedzieć o sadzeniu dużych bukszpanow w korzeniach brzóz.... Masakra ... I dlatego nie są sysmetrycznie posadzone, nie dało sie, brrrr jak mnie to drażni
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:31, 23 mar 2014

Do góry
Wiola napisał(a)
Prześledziłam cały wątek.... jestem pełna podziwu.... siedze i wzdycham
Chyba najpiękniejszy ogród na ogrodowisku a napewno jeden z najlepszych, gratuluje właścicielce i rodzinie.
Wiolu dziękuję!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:28, 23 mar 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Aniu, śliczne te twoje krokusy...moje krokusy nornice zeżarły...zostały się ino trzy sztuki...mus na jesień dosadzić.
Ja dla odmiany pozdrawiam cię hiacyntowo
a ja hiacyntów w ogrodzie nie mam, tym bardziej dziękuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:27, 23 mar 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Czytałam o dylematach z farbami. Polecałam już komuś jesienią Osmo, bo choć droższy, to bardzo dobry jakościowo. Nie jestem jednak przekonana, czy kryje w 100%, czy jednak zostawia widoczną fakturę drewna. A czy koniecznie chcesz mieć biały? Nie bierzesz w ogóle pod uwagę koloru takiego, jak podbitka?

Krokusy przepiękne... Nie wiem, jak one wychodzą skoro takie ukamienowane są I nie wiem, czym się żywią, kiedy w takim ścisku na baczność stoją. Ale to nieistotne, bo wiem, że są najpiękniejsze!
bo ja zołza jestem to się bojom i stoją na baczność
co do farby, oleju bądź tym podobnym. Mam małą działkę, jasną elewacje, ale podbitkę i stolarkę okienną złot dąb. Wydaje mi się, że gdybym dała złoty dąb na pergoli i altanie to by to był przytłaczający obraz.. sąsiedzi mają domek w ciemnym kolorze i mi się nie podoba jak na niego patrzę. Nie musi być też czysta biel, ale jasny, słoje mogą przebijać, aby tylko było trwale.
Ogród Tosi 19:51, 23 mar 2014

Do góry
atena35 napisał(a)

Ana lawenda "kwitnie" nieustająco przez całą zimę - to kawałki plastikowego bukietu.
Sąsiedzi też się nabierają
ooooo Ty....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:50, 23 mar 2014

Do góry
Sebek wierzę Ci na słowo kocham ogród z lustrem... bardzo!
Ogród Dominiki 19:47, 23 mar 2014

Do góry
przepiękne fotki, przepiękne widoki zastanawiam się jak Ty te zdjęcia z tej perspektywy robiłaś???? tulipany mnie zaskoczyły...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:46, 23 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza pod brzozami ciężko cokolwiek sadzić jak korzenie sie rozrosną.... brrrr, chyba lepiej posadzić to co tam ma być dziś mogę to powiedzieć z pełną odpowiedzialnością, jesienne dosadzanie tulipanów było mordęgą...

Ana zlokalizowałam ... i nie mogę wyjść z tego twojego raju ... ależ masz tam pięknie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:44, 23 mar 2014

Do góry
idę poszukać tych ciachanych ambrowców
Ogród Tosi 19:36, 23 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ludu... będziesz się śmiała. patrzę na cięcie pod karton i se myśle fotka nówka? nieeee lawenda kwitnie
bukszpanową kulką się nie przejmuj, podlej dolistnie florowitem i będzie piękna, ma niedobór potasu

Ana lawenda "kwitnie" nieustająco przez całą zimę - to kawałki plastikowego bukietu.
Sąsiedzi też się nabierają
Ogród Tosi 19:31, 23 mar 2014

Do góry
ludu... będziesz się śmiała. patrzę na cięcie pod karton i se myśle fotka nówka? nieeee lawenda kwitnie
bukszpanową kulką się nie przejmuj, podlej dolistnie florowitem i będzie piękna, ma niedobór potasu
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:26, 23 mar 2014

Do góry
szkoda, że nie mam namiaru na gościa od którego kupowałam swoje meble, mogłabym je szczerze polecić. stały latem i zimą na dworze be żadnego uszczerbku, a technoratan bardzo ładny...
Ogród pod trzema dębami 19:20, 23 mar 2014

Do góry
ja lubię byliny, fakt jak są same to najgorszy moment dla ogrodu
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:15, 23 mar 2014

Do góry
aaaa oczywiście ogród z lustrem był moja inspiracją, zapomniałam że są tam jeszcze ostnice bo chyba nie wymarzły
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:14, 23 mar 2014

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:57, 23 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Jestem monotematyczna ale bardzo mi się podoba z dnia na dzień coraz więcej iryskow

A bądź sobie monotematyczna Ślicznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies