Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Tosi

Ogród Tosi

atena35 19:26, 23 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Szybka Dziewczynka jesteś Moje bukszpany jeszcze rozczochrane, może w przyszłą sobotę zdążę. Nie martw się zardzewiały, mój jeden w łezce też tak wygląda. Jak go opitolę, florowitem dolistnie potraktuję, będzie dobrze.
W zeszłym roku buksikowa skarpetka pod marikenem tak u mnie wyglądała, florovit dolistnie pomógł.

W sobotę byłam (byliśmy) pracowici.
Pocięte, poustawiane, ponawożone a nawet podlane. Potem posiedzenie na tarasie (pod kocem) do wieczora.
ewakatowice 19:29, 23 mar 2014

Zobacz kominek meksykański, kupiliśmy jesienią po emisji Mai w Ogrodzie. Sprawdza się na chłodne wieczory.
atena35 19:29, 23 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dawno do ciebie nie zaglądałam ale przyszłam wiosnę pooglądać Pięknie u ciebie a strzyżenie Marzenki niedawno oglądałam Pozdrawiam serdecznie

Hej Gosiu, witam na wiosnę

ana_art 19:31, 23 mar 2014

ludu... będziesz się śmiała. patrzę na cięcie pod karton i se myśle fotka nówka? nieeee lawenda kwitnie
bukszpanową kulką się nie przejmuj, podlej dolistnie florowitem i będzie piękna, ma niedobór potasu
atena35 19:34, 23 mar 2014

Syla napisał(a)
Tosiu .... ja od piątku na przeciwbólowych ale wszystko tak jak u Ciebie zrobione . Nawet huśtawkę przeniosłam w inne miejsce (nie sama) ..... Ładny porządeczek !!!!

Pokażesz swoje mebelki .... bo ja jutro jadę .... jak napisałaś , że szarością zalatują to by było dla mnie ok

Sylwia dobrze, że są przeciwbólowe Z porządku jestem zadowolona, roboty trochę podgoniłam

Meble chętnie pokażę, tylko wczoraj nie było czasu ofocić, a dzisiaj leje
atena35 19:36, 23 mar 2014

ana_art napisał(a)
ludu... będziesz się śmiała. patrzę na cięcie pod karton i se myśle fotka nówka? nieeee lawenda kwitnie
bukszpanową kulką się nie przejmuj, podlej dolistnie florowitem i będzie piękna, ma niedobór potasu

Ana lawenda "kwitnie" nieustająco przez całą zimę - to kawałki plastikowego bukietu.
Sąsiedzi też się nabierają
atena35 19:37, 23 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
Zobacz kominek meksykański, kupiliśmy jesienią po emisji Mai w Ogrodzie. Sprawdza się na chłodne wieczory.

szukam
ana_art 19:51, 23 mar 2014

atena35 napisał(a)

Ana lawenda "kwitnie" nieustająco przez całą zimę - to kawałki plastikowego bukietu.
Sąsiedzi też się nabierają
ooooo Ty....
Magda70 20:08, 23 mar 2014

a ja aż się cofnełam w poszukiwaniu fotek tej lawendy! Tak się zapatrzyłam na kartony...
dominika_rew 21:24, 23 mar 2014

Tosiu, jakoś umknął mi Twój wątek, ale zapisuję ponownie i zaglądam wciąż, jako stała czytelniczka podziwiam w jakim tempie i stylu tworzycie swój ogród - niesamowicie po prostu! Pozdrawiam serdecznie