ja już nawet nie rozmyślam o donicach ..... meble oglądnę .... najbardziej cieszy mnie fakt , że znalazłam nowe miejsce na huśtawkę ze zjeżdżalnią i wczoraj tam stanęła
Sciana wodna już nie jest niczym przysłonięta
Widok tak piękny, że wart powtórzenia....ale wydłubywania zeschniętych listków nie zazdroszczę... u siebie chyba w ogóle usunę żwirek bo nie daję rady z wybieraniem igliwia...
Moja Marmolade też nie bardzo w tym roku -tak sobie myślę, że chyba woli jednak zimę z odrobiną śniegu. Źle też wygląda golden zebra. Mam nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u mnie wezmą się w garść i niedługo będą cieszyć nas swoim pięknem
Pozostałe żurawki lepiej sobie poradziły z zimą... co u Ciebie widać dobitnie..
Anka Leśne Wzgórze;
"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth." Marcus Aurelius
Ja już byłam i kupiłam Polecam i UWAGA na kolory. Ja kupiłam brązowy (tak widziałam w sklepie i katalogu) a na tarasie okazało się, że to ciepły szary
Było trochę zamieszania
szkoda, że nie mam namiaru na gościa od którego kupowałam swoje meble, mogłabym je szczerze polecić. stały latem i zimą na dworze be żadnego uszczerbku, a technoratan bardzo ładny...