Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 14:49, 23 mar 2014

Zielona napisał(a)
Czy to nie jest ten sam zestaw technorattanowy, który był w zeszłym roku? Też go chciałam. Ale jak dotknęłam - zrezygnowałam. Rattan poobdzierany, taki niedorobiony, a nie gładki, na jaki liczyłam. Ja jednak bezwględnie i zawsze będę marzyła o meblach Miloo.... Dla mnie mają najlepsze wzory i jakość. I niestety najgorszą cenę... ale... Kiedyś się dorobię

PS Na temat donic w ogóle nic nie wspomnę, bo nawet sobie nie chce wyobrażać, jaka jesteś zła...

Pooglądam Twoje marzenie z przyjemnością tylko dzieci nakarmię

Donice wczoraj strzelały , dzisiaj już nie ..... i jeszcze stoją w całości Martuś ja nawet nie mam siły na złości
Madzenka 15:03, 23 mar 2014

Syla Ty jedż do Obi kupić sobie meble aby humor poprawić!!!
Syla 15:15, 23 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

ja już nawet nie rozmyślam o donicach ..... meble oglądnę .... najbardziej cieszy mnie fakt , że znalazłam nowe miejsce na huśtawkę ze zjeżdżalnią i wczoraj tam stanęła
Sciana wodna już nie jest niczym przysłonięta
Zielona 16:19, 23 mar 2014

Syla napisał(a)

Pooglądam Twoje marzenie z przyjemnością tylko dzieci nakarmię

Donice wczoraj strzelały , dzisiaj już nie ..... i jeszcze stoją w całości Martuś ja nawet nie mam siły na złości

Na stronie znajdziesz katalog - od lat mam go na pulpicie Ostrzegam: po obejrzeniu tych... nie chce żadnych innych.... Wzorów mnóstwo...
Mathildis 16:57, 23 mar 2014

Syla napisał(a)
trochę na krokusowo jeszcze .....

Widok tak piękny, że wart powtórzenia....ale wydłubywania zeschniętych listków nie zazdroszczę... u siebie chyba w ogóle usunę żwirek bo nie daję rady z wybieraniem igliwia...
Mathildis 17:11, 23 mar 2014

Syla napisał(a)

boczę się na Obsidian i rozdzieloną Marmaladę w ubiegłym sesonie .... nie wyglądają za specjalnie..... Podkarmię mizerności i niech sobie radzą

Moja Marmolade też nie bardzo w tym roku -tak sobie myślę, że chyba woli jednak zimę z odrobiną śniegu. Źle też wygląda golden zebra. Mam nadzieję, że zarówno u Ciebie jak i u mnie wezmą się w garść i niedługo będą cieszyć nas swoim pięknem
Pozostałe żurawki lepiej sobie poradziły z zimą... co u Ciebie widać dobitnie..
Mathildis 18:00, 23 mar 2014

Syla napisał(a)
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te które dostały ode mnie namiary na donice ...... wstrzymajcie się z zakupami !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skończyłam nasypywanie warstw keramzytu, piasku i ziemi .......................................................

donice pękają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o kurka ale cyrk
atena35 18:27, 23 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja już byłam i kupiłam Polecam i UWAGA na kolory. Ja kupiłam brązowy (tak widziałam w sklepie i katalogu) a na tarasie okazało się, że to ciepły szary
Było trochę zamieszania
Sebek 18:37, 23 mar 2014

Masakra z tymi donicami....Oby przyjęli tą reklamację....
ana_art 19:26, 23 mar 2014

szkoda, że nie mam namiaru na gościa od którego kupowałam swoje meble, mogłabym je szczerze polecić. stały latem i zimą na dworze be żadnego uszczerbku, a technoratan bardzo ładny...