Postanowiłam że spróbuję z pedrakolem, z tego co poczytałam to nie powinnam była we wrześniu go stosować tylko w maju gdy jest cieplej inne są wyżej. Poczekam ze 2 tygodnie i wtedy zastosuję.
Szukam też czegoś od chwastów co dosyć szybko działa- chciałabym żeby trawa nie była aż tak zachwaszczona, coś od gwiazdnicy,od koniczyny,od babki,mniszka tasznika, nawłoci...jest coś co by zadziałało na to? Jeszcze mam ten bluszcz 5 klapowy taki inwazyjny, nie pamiętam jak to się nazywa...
himalajka (mieszaniec)wstępnie zagęszczana i skracana nie chciała wypuścić bocznych gałązek w górnym odcinku
jawne nieposłuszeństwo uchodzi na sucho tylko w polityce ale nie w moim ogródeczku, mam sekator i nie zawahałem się go użyć
pozostałość przewodnika za jakiś czas zostanie wycięta na gładko
wybór nowego przewodni..ka/..czącego i wstępne czesanie
Danusiu co to za roślinka?
Ogród pięknie prezentuje się na zdjęciach, a na żywo za pewne jeszcze lepiej. Za tydzień w niedzielę wybieram się zobaczyć to cudo Oby się udało. Drogę z Białegostoku do Warszawy w końcu nam zrobili, nic tylko jeździć
Hej Sylwuś witaj w majówkę
Fajne widoczki u ciebie widać już wiosnę , i super pomysł z budkami u mnie nie ma drzew i też kombinuję gdzie tu przyczepić ...sumaka musieliśmy wyciąć bo odszedł gdy było ulewnie chyba z 3 lata temu i wyrwało go z korzeniami i tak od tej pory słabł ...szkoda bo się przyzwyczaiłam do niego .
oczu nie mogę oderwać od strumyka i te kamienie ...uwielbiam
buziaki miłego świętowania buziaki