Czuć wiosnę nie ?
U mnie jeszcze trochę śniegu leży i czekam by przeschło bo gejzery po kretach trzeba uprzątnąć...
jak sąsiedzi coś z nimi nie zrobią to wszystkie przyjdą do mnie
Buziaki
Troszkę nadrobiłam i naprawdę szczerze nie zazdroszczę rozważań o trakcie... Podejrzewam przez co teraz przechodzisz Wszystko przewróciło się do góry nogami?
Magnolka to mądra dziewczyna i wszyscy wiemy, że Jej pomysły to strzał w 10 u każdego
Ewka i u mnie krokusy wychodzą Reszta jeszcze w ziemi ale już coraz przyjemniej. Czekam tylko na trochę słońca aby osuszyło ziemię bo mokro wszędzie i ruszam do ogrodu
Jeszcze dziś postaram się nanieść to o co prosiła Danusia Poprosiłam o pomoc bo nie wiem czy dobrze myślę, może nakieruje mnie na dobry tor żeby nie zepsuć na samym końcu
Olik, teraz i Ty będziesz szczęśliwa ze swoją nową rabatką
Wszyscy się bali doradzać coś konkretnego bo tu jest potrzebna Szefowa, która wie co i jak Masz za idealny ogród aby projektować coś na szybko.
No właśnie, właśnie. Wsiowy?? Masz bardzo elegancko, a ile takich jak Twój eleganckich ogródeczków masz po sąsiedzku???? Na wsi ? Na wsi w większości to wsiowe ogródki, nie mylić z naturalistycznymi! A u Ciebie elegancja
A skoro będzie tarasik przy wejściu to będziesz miała oko na kopciuszkową? Bo przecież o widok chodzi a nie parę desek Ona cudna przecież, tyle pracy i już dojrzała. A mebelki rattanowe sobie kup