Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:16, 19 mar 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Lubię sadzić ale po posadzeniu 1/3 cebulowych jakie masz klełabym, że słyszeli by mnie na końcu świata hahahahhaaha No ale efekt powalający
uwierz, że podczas sadzenia też klełam, no moze nikt nie słyszał i zarzekałam się że już nigdy więcej... a teraz patrze gdzie by tu jeszcze irysy wsadzić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:12, 19 mar 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Hi hi ale tematy znów na tapecie.
Piekne krokuski... Ja sie irytuję, dzisiaj znów o zmroku wróciłam, jutro w nocy... Przekiwtną a ja ich nie zobaczę!
a ja mówię, że przekwitną zanim zdążą się otworzyć
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:49, 19 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
nie wiem jak to jest, ale krokusy kwitną 2 tygodnie tulipany tyle samo, u wielu kwiatów czas kwitnienia jest podobny, a mamy w ogrodzie i piejemy do nich z zachwytu... idąc tym tropem trzeba byłoby zrezygnować z większości

Aneta.. to samo miałam napisać..
Sztuką jest stworzyć ogród który cały czas będzie czymś zaskakiwał... bo to mi sie podoba w ogrodzie najbardziej, że widać pory roku.. różne zdarzenia z życia pamiętam właśnie po tym co kwitło w ogrodzie
Ogród jest jak zmieniający sie obraz.. a to dają kwiaty które kwitną i przestają, a w ich miejsce zaczynają inne... dlatego lubię byliny i liściaste, bo to one nadają zmienność ogrodowi. Jaka przyjemnosć patrzeć cały rok na to samo?? To tak jak oglądać na okrągło ten sam film..... mi nie przeszkadza, że one kwitną krótko.. ale jedne są wczesne, inne późne.. i w rezultacie kwitnienie trwa grubo ponad miesiąc.. Dlatego musi być szkielet ogrodu.. i wypełnienie..

Miały być dzisiejsze foty.. będą stare... to jest praktycznie to samo ujęcie.. w odstępie 2 może 3 tygodni..

W pierwszym wątku (dużo już nieaktualne) pokazywałam zmienność w czasie.. historia 1 rabaty, a tu pokazywałam w prawo i lewo patrz

Miało być krótko..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:27, 19 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
oooo no to mnie cieszy, a masz je w wodzie czy ziemi?

w wodzie z odrobiną ukorzeniacza
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:13, 19 mar 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)
tematy boćkowe omijam już szerokim łukiem...
a wracając do bardziej "przyziemnych" spraw, chciałam przesłać swoje Ochy i Achy!!! na widok krokusów i irysków

A patyczaki od Ciebie puściły listki
ale korzonków jeszcze nie widać...
oooo no to mnie cieszy, a masz je w wodzie czy ziemi?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:53, 19 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
hahahahah ale ja te boćki w innym kierunku wyślę nie do Ciebie

Uffffff - no to dziękuję Ci bardzo
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:37, 19 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wtedy siadam w auto, jadę do Łomży i dziecko zostawiam w koszyku Tobie
hahahahah ale ja te boćki w innym kierunku wyślę nie do Ciebie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:30, 19 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
no widzisz szczęściarz jak nic, niech no ja szeroko uśmiechnę się do Bocinka i rzęskami machnę to nakieruje zżut w inne rejony

Wtedy siadam w auto, jadę do Łomży i dziecko zostawiam w koszyku Tobie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:23, 19 mar 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
stipa w tamtym roku ciapnełam w tym roku zostawiam

Dzięki Śliczna ta stipa nie ciachaj
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:19, 19 mar 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale cudne widoczki Całe łany kolorówA ta trawka tak fajnie dekoracyjnie stercząca za krokusikami to jak ma na imię??? Jej się nie tnie??
stipa w tamtym roku ciapnełam w tym roku zostawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:16, 19 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Uffff, mam to szczęście, że mi dziewczyny chociaż ciąży w brzuch nie wmówią
no widzisz szczęściarz jak nic, niech no ja szeroko uśmiechnę się do Bocinka i rzęskami machnę to nakieruje zżut w inne rejony
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:14, 19 mar 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Tematy jakie !!!??!! .......ogrodowiskowe........ a co do F-16 to i do nas doleciało kilka amerykańskich do Łasku koło Pabianic gdzie stacjonuja juz te nasze, no i ze 300 pilotów do tego - dla takiego małego miasta jak Łask to dużo, knajpki, piwiarnie juz sie cieszą ... jak ich z koszar wypuszczą...
Żartuje sobie ale ta cął sytuacja z Putinem i Ukraina oraz tym że znów oba mocarstwa ( Rosja i Ameryka) prężą musuły, pokazują swoje siły i wręcz ich używaja do niecnych celów (Putin zabrał sobie Krym jak chciał...) wszystko to mnie przeraża i strach mam w oczach...........

Sorry że u cienie Ana takie tematy ale nie da sie odsunąc całkiem i zapomnieć o tej naszej codziennej rzeczywistości.............
Małogosiu ja tam panikarą nie jestem, jednak to co słyszę codziennie daje do myślenia i pomimo tego że staram się odganiać złe myśli, coś tam się po głowie kołacze... ciągle sobie powtarzam BĘDZIE DOBRZE...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:09, 19 mar 2014

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:06, 19 mar 2014

Do góry
Zapłakane krokusy w pąkach

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:04, 19 mar 2014

Do góry
Złapałam kilka promieni słońca zobaczcie po prawej już przekwitły po lewej zaczynają ...

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:32, 19 mar 2014

Do góry
Danusiu powiedz proszę w jakim miejscu najlepiej umieścić domek dla owadów? bo chciałam kupić i nie wiem jaki wybrać pod kontem wielkości i umiejscowienia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:28, 19 mar 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Wpadłam powdowieć, że napisałaś to co mi po głowie chodzi, ale już siedziałam cicho.. a tu 5 stron do tyłu..... kraczą Ci te dziewczyny jak wrony.. i to z powodu F16..... to tylko na O. może być skojarzenie zrzutów..
eeee bo One na zachodzie mieszkają to krzykliwe i kraczą
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:09, 19 mar 2014

Do góry
nie wiem jak to jest, ale krokusy kwitną 2 tygodnie tulipany tyle samo, u wielu kwiatów czas kwitnienia jest podobny, a mamy w ogrodzie i piejemy do nich z zachwytu... idąc tym tropem trzeba byłoby zrezygnować z większości

ale buksy.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:05, 19 mar 2014

Do góry
bo ja zołza jestem Madziu
Kubusiowo II 13:31, 19 mar 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Jak miło znów widzieć Kubusiowi hi hi hi a widziałaś czy nie mam larw bo na ogrodowisku panuja opuchlaki niestety u mnie tez ale to dziwne bo nie na zurawkach tylko na rh
a to wcale nie jest dziwne bo one lubią wiele rzeczy między innymi RH
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies