Jak zawsze piękności u Ciebie Domki dla owadów fajne i od razu zamawiam 5szt większych każdy inny.
Nic nie zawaliłaś, spokojnie. Cierpliwy jestem bo wiem że warto...przyciełem zostawionego cyprysika, którego proponujesz ale czy będzie pasował...?
Danusiu powiedz proszę w jakim miejscu najlepiej umieścić domek dla owadów? bo chciałam kupić i nie wiem jaki wybrać pod kontem wielkości i umiejscowienia
Dziękuję Danusiu za ekspresową odpowiedź. Tylko aby się upewnić i nie popełnić jakiegoś błędu. Czyli granulki Hydrokomplex rozpuścić w wodzie i takim płynem podlewać? Łopatologicznie poproszę . Jaka ilość Hydrokomplex na jaką ilość wody i ile tego końcowego płynu pod jedno drzewko? A może indywidualnie pod każde drzewko rozpuscić garść granulek na np. 2-3 litry h2o i podlać? Czy te granulki się łatwo rozpuszczają? Przepraszam za te "laickie" pytania ale o ile w kuchni kocham improwizować to w ogrodzie wolę nie . Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Danusiu zostawiam pozdrowienia
Bylam na bostonskiej wystawie ogrodniczej pieknie przez 6 godzin bylam nieobecna jakby w innym swiecie a u mnie ciagle zimno dobrze ze snieg juz nie pada
Piekne te domki na owady