pokażę zamówiłam jeszcze sobie trzy jeżówki meteor yellow - jestem ich bardzo ciekawa niby już tyle roślin w tym roku kupiłam a ciągle nie mogę zapełnić rabat..... masakra
ale Ty jestes dobra dusza Malgosia wiesz..? W realu takich ludzi nie spotykam a dzieki forum mam Ciebie
Z listy na ta rabate mam tylko lawende, reszte powoli bede zbierac
Super
To wydmuchrzyce mi wez jak mozesz. A perovski cos ci zostalo??
Ta szalwie ma zeta musze ja podpytac ale chyba i tak warto
Wygoglalam srebrzysty oliwnik waskolistny, chyba o tym myslisz? Idealny,spelnia kryteria ale co zamiast bylicy wysokie pietro?
Oj pogadamy w sobote
Ja lubie twoje eleboraty
Nie ma sprawy Monika, daleko nie mam moge Ci czasem podjechac cos zobaczyc a do Ciepluchy to nawet spacer wozkim bym miala wiec luzik
Kory nie kupowalam u nich bo jeszcze ich nie bylo ale jak ladna i 8zl\80l to wedlug mnie bardzo dobra cena. Ja drozsza mialam..
Ania tez jestem zdziwiona Bobo ale sie bardzo cieszę,Pashimina bardzo długo kwitne mimo ze jest na zachodniej scianie domu i nie odczułam jeszcze jej śmiecenia, to mała róza na razie,Voyage ta ładna róza na razie ładniejsza od Nostalgii choc razem kupione.
Dzięki Ania.
Płytki na tarasie miały być przedłużeniem salonu. Niestety kolor się nie zgrał i jest szary a w salonie mam jasno brązowy panel.
W świetle sklepowym wyglądały bardziej brązowe a w dziennym już jest więcej szarości. Nawet chciałam jechać i kłócić się że kolor nie ten, ale jak przyłożyłam swoją płytą do próbnika okazał się taki sam
Emowi te płytki bardzo się spodobały bo w zależności gdzie się stoi to ma inny odcień i tak już zostało. Teraz dobrałam płytki na ściany trasu który połączy mi tą szarość z brązowym dachem i rynnami. Powinno być ok. Nawet komplet tarasowy co kupiliśmy jakiś czas temu pasuje idealnie.
Normalnie mamy o czym pogadać w sobotę Toż to nie dość że moje klimaty to jeszcze pracuję nad czymś i mam moc inspiracji dla ciebie Daj mi maila na priv to ci prześlę trochę obrazów Perovskią dzieliłam się w tym roku bo wszystkie patyczki się ukorzeniły. Wydmuchrzycę mogę ci dać ale chyba w podwójnej donicy musiałaby rosnąć żeby nie uciec. Albo w kręgu betonowym. Kiedyś rozsadziła mi wiadro w którym rosła - zastanów się dobrze. Ta bylica jest super i mam ją zaplanowaną pod topolą białą jak ogarnę kupę piachu stamtąd - mega ekspansywna. Jest inny gatunek bylicy o szarych liściach i nie myślę tu o piołunie tylko taka grzeczniejsza Szałwia srebrzysta fsjna, włochata ale ons chyba deuletnia wiesz? Do zestawu dodałabym mikołajka, goździki i to niskie co się zwie oślim uchem... teraz nie pamiętam nazwy. No i przetacznik siwy koniecznie. I jakieś drzewko. Oliwnik?
czyli miodunka wypada, a brunera bo podobna?
wydmuchrzyca gdzieś w środku to by nie dało rady?widziałaś u Karola jaką ma?
jak wpisałam owsica w google to wyskoczyło mi
"inwazyjna choroba pasożytnicza spowodowana przez drobnego nicienia – owsika ludzkiego (Enterobius vermicularis)"
no wiesz
a ja Cie tak lubię a ty mi owsikow życzysz