Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 22:43, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

najlepiej jakby kupił i jedno i drugie, a może ja zacznę glebogryzarkę na Twoim wątku zachwalać? tam eM na pewno przeczyta i zakupi
kiedy ja juz mu pokazalam
U nas jeszcze wchodzi w gre orka pod molinie.tyle ze ani orka ani glebogryzarka ziemi nie wyczyszcza z korzeni niestety a jedynie je rozdrobnia.tego tez sie boje.
Jeden bok zywoplotu grabowego.robilismy gkebogryzarka drugi recznie a wlasciwie noznie.ten drugi odchwaszczony byl znacznie lepiej.
Ale bez obaw recznie kopac nie bede.za duzo tego.
Moja "przyziemna" :) pasja 22:41, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
niezła ta lawenda, a jak się naprostuje i dojdzie do siebie po podróży to będzie bez zarzutu, takie sadzonki szybko dadzą efekt.

Liczę, że tak właśnie będzie, bo trochę jeszcze wiotkie są te kępki, może troszkę pędzone sadzonki. Choć takie młode lawendy takie są.

Poprzednia kupowana była starsza i już miała sztywniejszą podstawę.
Tu ma być ogród :) 22:39, 18 maj 2016

Do góry
Od dwóch miesięcy rozczulam się nad 20 siewkami werbeny, które raczyły mi wykiełkować, a tymczasem w miejscu, w którym rosła ubiegłoroczna, taki obrazek

A niektóre sadzonki odbijają od korzenia

Typografia ogrodu 22:34, 18 maj 2016

Do góry
taka zdjęcia porównawcze są najlepsze, niby się wydaje, że długo trzeba czekać na efekty w ogrodzie, ale zdjęcia pokazują, że wcale tak nie jest.
Kupuj NAC'a !
Typografia ogrodu 22:31, 18 maj 2016

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Muszę poszukać u siebie w szkółkach werbeny, bo trzy paczki nasion ciągle w szufladzie .

a może chcesz trochę siewek, u mnie się tego wysiało tyle, że strach się bać.
Odcienie zieleni 22:29, 18 maj 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
Z dalsza, widać niedokończenia i braki...ale co tam

Właśnie mi o to ujęcie chodziło, a czemu pięknych drzwi wejściowych nie pokazałaś.
Chyba czas już się wyzbyć wszelkich kompleksów!
Tu ma być ogród :) 22:22, 18 maj 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
Czego pragną kobiety? Na ogrodowisku - glebogryzarki

Kochane jesteście

ja to bym się teraz najbardziej ucieszyła z wypasionego stożka cisowego, a najlepiej od razu dwóch
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:22, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
zapinowałam sobie kilka ujęć, cudnie
Już prawie po sezonie na cebulowe, to mogę Ci powiedzieć, że w moim subiektywnym odczuciu jesteś w tym roku królową tulipanów, cudownie je ze sobą zestawiłaś i jak dla mnie udowodniłaś, że najpiękniej wyglądają jak są dodatkiem do reszty, wcale nie musi być ich tysiące w masie i zapamiętam sobie to określenie "kapnięte", które u mnie napisałaś - świetnie oddaje istotę tego co mam na myśli, choć u Ciebie to akurat jest konkretnie kapnięte .
haha Gosi sie kilka farbek wylalo ale ale tylko mistrz moze tak umiejetnie farby rozlewac ze powstaje arcydzielo
Tu ma być ogród :) 22:21, 18 maj 2016

Do góry
Marta napisał(a)
Świetna robota, podziwiam!

Miskanta śmiało możesz dzielić

Dzięki Marta, jak skończyłam to z radości oblewałam sama ze sobą, bo akurat eMa nie było pod ręką

Będę jutro dzielić, mam 3 takie już spore a chcę sobie 6 zrobić.
Tu ma być ogród :) 22:19, 18 maj 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Toż to szook jest właśnie Jedynie tu jesteśmy zrozumiane

Dobrze, że jest miejsce gdzie możemy się wygadać, jakie rzeczy nam się marzą i jeszcze inni pieją z zachwytu mimo, że to takie mało kobiece
Tu ma być ogród :) 22:03, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

to już nie perfumy i torebki w modzie na prezent, tylko glebogryzarki - się porobiło

Toż to szook jest właśnie Jedynie tu jesteśmy zrozumiane
Tu ma być ogród :) 22:01, 18 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
nie mam zle.nigdy nie narzekam.no prawie czesniej powiedzialam ze przydalb mi sie kapelusz nie ma zna miec wszystkiego

najlepiej jakby kupił i jedno i drugie, a może ja zacznę glebogryzarkę na Twoim wątku zachwalać? tam eM na pewno przeczyta i zakupi
Moja "przyziemna" :) pasja 21:58, 18 maj 2016

Do góry
niezła ta lawenda, a jak się naprostuje i dojdzie do siebie po podróży to będzie bez zarzutu, takie sadzonki szybko dadzą efekt.
Tu ma być ogród :) 21:58, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

a właśnie, że będę, skoro dzień matki jest najbliższą prezentową okazją, to koniecznie eMowi przypominaj bo to już niedługo, musisz mieć lżej!
nie mam zle.nigdy nie narzekam.no prawie czesniej powiedzialam ze przydalb mi sie kapelusz nie ma zna miec wszystkiego
Tu ma być ogród :) 21:55, 18 maj 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Asia super pomysł na prezent Też mi sie taki marzy właśnie buszuje po internecie i oglądam różne modele. Bez tego się nie dorobię .

to już nie perfumy i torebki w modzie na prezent, tylko glebogryzarki - się porobiło
Tu ma być ogród :) 21:52, 18 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
nie kus

a właśnie, że będę, skoro dzień matki jest najbliższą prezentową okazją, to koniecznie eMowi przypominaj bo to już niedługo, musisz mieć lżej!
Mój ogród pod górkę... 21:49, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Mam nadzieję, że doczekam się u siebie takiego okazu.

A co do ogrodzenia, jak ja poruszyłam ten temat z sąsiadem to przestał mnie poznawać i dzień dobry mówić... no i to by było na tyle.

Doczekasz się, jeszcze będziesz narzekać na ekspansywność. U moich teściów pourywała rynny i wrosła pod blachę na dachu
W Kruklandii 21:49, 18 maj 2016

Do góry
piękne zdjęcia, porządeczek godny podziwu.
A jaka sesleria idzie na fistaszkową?
Tu ma być ogród :) 21:45, 18 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Przy Twoich aerałach to koniecznie trzeba mieć takie urządzonko, jak pierwszy raz użyjesz to sobie w duchu powiesz "dlaczego dopiero teraz" - pamiętam jaka byłam zachwycona na początku, teraz dalej jestem, ale już się po prostu przyzwyczaiłam, że odwala kawał dobrej roboty za mnie.

Z jej pomoca poletka pod molinię w mig przygotujesz i się nie napracujesz przy tym zbytnio.
nie kus
Tu ma być ogród :) 21:42, 18 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
U to slabo.
A glebogryzarki zazdroszcze.powiedzialam M ze ma mi kupic na dzien matki

Przy Twoich areałach to koniecznie trzeba mieć takie urządzonko, jak pierwszy raz użyjesz to sobie w duchu powiesz "dlaczego dopiero teraz" - pamiętam jaka byłam zachwycona na początku, teraz dalej jestem, ale już się po prostu przyzwyczaiłam, że odwala kawał dobrej roboty za mnie.

Z jej pomoca poletka pod molinię w mig przygotujesz i się nie napracujesz przy tym zbytnio.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies