Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

nawigatorka 21:37, 18 maj 2016

U to slabo.
A glebogryzarki zazdroszcze.powiedzialam M ze ma mi kupic na dzien matki
lindsay80 21:39, 18 maj 2016

Kacha123 napisał(a)
Super to przedpłocie wyszło. U mnie nie zrobione, ale chyba szykuje mi się wycinka trzech ogromnych świerków i tylko tam w razie czego można będzie zrzucać pościnane gałęzie i pień, więc się nie spieszę.

pewnie że tak, to by była robota głupiego, trzeba się wstrzymać aż wszystkie przeszkody znikną.
lindsay80 21:42, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
U to slabo.

Przy Twoich areałach to koniecznie trzeba mieć takie urządzonko, jak pierwszy raz użyjesz to sobie w duchu powiesz "dlaczego dopiero teraz" - pamiętam jaka byłam zachwycona na początku, teraz dalej jestem, ale już się po prostu przyzwyczaiłam, że odwala kawał dobrej roboty za mnie.

Z jej pomoca poletka pod molinię w mig przygotujesz i się nie napracujesz przy tym zbytnio.
nawigatorka 21:45, 18 maj 2016

lindsay80 napisał(a)

Przy Twoich aerałach to koniecznie trzeba mieć takie urządzonko, jak pierwszy raz użyjesz to sobie w duchu powiesz "dlaczego dopiero teraz" - pamiętam jaka byłam zachwycona na początku, teraz dalej jestem, ale już się po prostu przyzwyczaiłam, że odwala kawał dobrej roboty za mnie.

Z jej pomoca poletka pod molinię w mig przygotujesz i się nie napracujesz przy tym zbytnio.
nie kus
ivo 21:52, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
U to slabo.

Asia super pomysł na prezent Też mi sie taki marzy właśnie buszuje po internecie i oglądam różne modele. Bez tego się nie dorobię .
lindsay80 21:52, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
nie kus

a właśnie, że będę, skoro dzień matki jest najbliższą prezentową okazją, to koniecznie eMowi przypominaj bo to już niedługo, musisz mieć lżej!
lindsay80 21:55, 18 maj 2016

ivo napisał(a)

Asia super pomysł na prezent Też mi sie taki marzy właśnie buszuje po internecie i oglądam różne modele. Bez tego się nie dorobię .

to już nie perfumy i torebki w modzie na prezent, tylko glebogryzarki - się porobiło
nawigatorka 21:58, 18 maj 2016

lindsay80 napisał(a)

a właśnie, że będę, skoro dzień matki jest najbliższą prezentową okazją, to koniecznie eMowi przypominaj bo to już niedługo, musisz mieć lżej!
nie mam zle.nigdy nie narzekam.no prawie czesniej powiedzialam ze przydalb mi sie kapelusz nie ma zna miec wszystkiego
lindsay80 22:01, 18 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
nie mam zle.nigdy nie narzekam.no prawie czesniej powiedzialam ze przydalb mi sie kapelusz nie ma zna miec wszystkiego

najlepiej jakby kupił i jedno i drugie, a może ja zacznę glebogryzarkę na Twoim wątku zachwalać? tam eM na pewno przeczyta i zakupi
ivo 22:03, 18 maj 2016

lindsay80 napisał(a)

to już nie perfumy i torebki w modzie na prezent, tylko glebogryzarki - się porobiło

Toż to szook jest właśnie Jedynie tu jesteśmy zrozumiane